Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x

Код товару: 184840
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x

Тип мікроскопа: Стереоскопічний
Насадка: бінокулярна
Збільшення: 20 x
Підсвічування: верхнє (відбите світло)
Окуляри: WF10 x

Ціна: 5375 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x

 Bresser Biolux ICD 20x чудово підходить для вивчення комах та рослин, каміння та мінералів, марок і монет, тканин, відбитків пальців, електронних плат тощо. і більше. Електронники-аматори зможуть проводити якісну діагностику та точний ремонт, а юні колекціонери зможуть побачити докладнішу інформацію про предмет, що також дозволить швидко виявити підробку. У комплектацію входить коробка із 12 зразками мінералів.

 
Практично вертикальна бінокулярна насадка доповнена двома ширококутними окулярами WF10x, що зі стандартним об'єктивом 2x забезпечує 20-кратнезбільшення. Користувач завжди може замінити стандартні очки на додаткові, щоб досягти необхідного збільшення чи поля зору. Для налаштування мікроскопа під індивідуальні параметри передбачено налаштування міжзоркової відстані.
 
Мікроскоп оснащується верхнім підсвічуванням для роботи у відбитому світлі. Підсвічування живиться від двох батарейок типу АА (не входять до комплекту), що робить мікроскоп мобільним та незалежним від зовнішніх джерел електроенергії. Зразки розміщуються на предметному двосторонньому диску, який має чорну та білу сторони – це особливо корисно при спостереженні напівпрозорих, темних чи білих об'єктів. Зразки фіксуються за допомогоюпружних затискачів. Також на підставі мікроскопа розміщується кнопка увімкнення/вимкнення підсвічування та зручні опори для рук.

Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x

Тип Стереоскопічний
Керівник Бінокуляр
Огляд Мікроскоп
Інтерфейси Підсвічування: верхнє (відбите світло)
Окуляри: WF10 x
Об'єктиви: 2x
додаткові характеристики Дод. комплектація: набір зразків
Особливості: живлення від батарейок

* Технічні характеристики Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Bresser Biolux ICD Stereo 20x

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Biolux ICD Stereo 20x

Код товару: 158587
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158589
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154102
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →