Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою

Код товару: 348886
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DISCOVERY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою

Набір із трьох оптичних приладів: телескопа, мікроскопа та бінокля. У комплекті більше 30 аксесуарів та пізнавальна книга про космос.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою

 Discovery Channel (Діскавері ченел) – всесвітньо відомий науково-популярний телеканал про науку, технології, дослідження та пригоди. Захоплююче поєднання історій різних жанрів допомагає поглянути під різними кутами на людей, місця, організації та події, що формують наш світ. Discovery надихає мільйони людей у ​​всьому світі, пропонуючи можливість відкрити нове та вгамувати спрагу пізнання.

 
Ми з гордістю представляємо серію оптики Discovery, вироблену Levenhuk за підтримки Discovery.
У набір Discovery Scope 3 входять три оптичні прилади для користувачів-початківців: біологічний мікроскоп з нижнім підсвічуванням, телескоп на повнорозмірній тринозі і компактний бінокль. Також у комплектвключено понад 30 аксесуарів та книга знань «Космос. Непорожня порожнеча». Набір стане чудовим подарунком тому, хто захоплений вивченням навколишнього світу та хоче навчитися користуватися оптичною технікою.
 
Телескоп-рефрактор на азимутальному монтуванні
 
Телескоп із набору Discovery Scope 3 підійде для першого знайомства з телескопами та астрономічними спостереженнями. З його допомогою можна навчитися наводити оптичну трубу на небесні об'єкти, проводити фокусування, розглядати деталі Місяця. Телескоп також можна використовувати за наземними об'єктами – як потужну зорову трубу. У комплектацію включені всі необхідні аксесуари, які дозволять негайноприступити до досліджень космосу та навколишнього світу.
 
Ще один помічник у вивченні астрономії – книга знань «Космос. Непорожня порожнеча». Це ілюстрований навчальний посібник, який знайомить з основами: що таке телескоп, як називаються його основні компоненти, як правильно проводити спостереження, що ні в якому разі не можна робити та інше. Крім порад, у книзі ви знайдете довідкову інформацію про популярні астрономічні об'єкти: Сонце, планети та їх супутники, метеорні дощі та комети, далекі зірки. Книга написана простою мовою, не перевантажена термінами.
 
Мікроскоп для вивчення прозорих зразків
 
Біологічний мікроскоп,включений у набір, призначений вивчення прозорих зразків. Це можуть бути життя у краплі води, готові мікропрепарати або самостійно виготовлені тонкі зрізи. Для створення зразків та проведення нескладних мікробіологічних дослідів до комплекту включено все необхідне.
 
Мікроскоп дає збільшення в діапазоні від 150 до 900 крат, обладнаний здвоєним нижнім підсвічуванням. В одному положенні освітлювач – це дзеркало, яке зручно використовувати за наявності достатнього зовнішнього освітлення. В іншому положенні починає працювати лампочка. Вона живиться від батарейок.
 
Компактний та легкий бінокль
 
Бінокль Discovery Scope 3 дає 4-кратне збільшення та ідеальнопідходить для вивчення навколишнього світу в сонячний день. Легкий і невеликий, він не обтяжить у дорозі і дозволить розглянути цікавий об'єкт вдалині або птаха, що летить, в небі. Цей бінокль варто взяти із собою на прогулянку, до зоопарку чи поїздки в інше місто – яскраві враження будуть забезпечені!

Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою

Тип Набор
Керівник световые/оптические, биологические
Огляд Рефрактор
Інтерфейси Азимутальная
додаткові характеристики Светосила (относительное отверстие) f/12
Окуляры в комплекте 5 мм (120х), 10 мм (60х)
Искатель оптический, 2x

* Технічні характеристики Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Discovery Scope 3 з книгою

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Discovery Scope 3 з книгою

Код товару: 154073
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154094
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX 30 4644 грн
Код товару: 157199
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →