Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk M130 BASE

Код товару: 157199
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk M130 BASE

Цифрова камера Levenhuk M130 BASE створена спеціально для мікроскопів та дозволяє передавати картинку з об'єктиву мікроскопа на екран комп'ютера, знімати фото та відео. Камера стане вам хорошим помічником у мікродослідженнях, дозволить створити фотоархіви спостережень та записати навчальні відеоролики

Ціна: 4644 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk M130 BASE

Цифрова камера Levenhuk M130 BASE створена спеціально для мікроскопів та дозволяє передавати картинку з об'єктива мікроскопа на екран комп'ютера, знімати фото та відео. Камера стане вам хорошим помічником у мікродослідженнях, дозволить створити фотоархіви спостережень та записати навчальні відеоролики. Цифрова камера Levenhuk M130 BASE – чудовий вибір для презентацій та лекцій у навчальних закладах. Підійде вона і для домашнього використання.

Камера має матрицю 1,3 Мпікс і дозволяє знімати з роздільною здатністю кадру до 1280×1024 пікселів. Максимальна кадрова частота становить 12,5 кадрів за секунду. Для вибору відповідного режиму зйомки необхідно підключити камеру до комп'ютера через кабель USB і встановитипрограмне забезпечення з комплекту постачання. За допомогою спеціальної програми ви зможете вибирати роздільну здатність відео, кадрувати знімки, регулювати яскравість та контрастність.

Цифрову камеру Levenhuk M130 BASE можна встановити на біологічний, стереоскопічний чи інструментальний мікроскоп. Посадковий діаметр – 23,2 мм. Для окулярних трубок інших розмірів можна використовувати адаптери (придбаються окремо).

У комплекті з камерою йде спеціальна редакційна програма, яка дозволить при необхідності відкоригувати кольори, кадрувати зображення та інше.

Камера сумісна з Mac OS, Linux, Windows, для підключення потрібен порт USB 2.0.
Якщо програма не запускається на вашомукомп'ютері, зверніться до нас, вказавши операційну систему та її версію (для Linux: платформу та версію ядра).

Мовні пакети програми Levenhuk:

Windows: російська, англійська, німецька, французька, польська, китайська, турецька
Linux: англійська
Mac: англійська

Мікроскоп Levenhuk M130 BASE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk M130 BASE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk M130 BASE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk M130 BASE

Тип Цифрова камера
Огляд окулярна трубка мікроскопа діаметром 23,2 мм замість окуляра
Інтерфейси USB 2.0, 480 Мбіт/с
додаткові характеристики Mac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows Vista/7/8/10 (32 і 64 біт), процесор 2,8 ГГц Intel Core 2 або вище, щонайменше 2 Гб оперативної пам'яті, порт USB 2.0, CD-Rom

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk M130 BASE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk M130 BASE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk M130 BASE

Код товару: 159495
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154369
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154370
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →