Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою

Код товару: 348887
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DISCOVERY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою

я

Ціна: 3698 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою

 Набір Discovery Scope 2 включає відразу два оптичні прилади - мікроскоп і телескоп. Перший допоможе освоїти ази мікробіології, другий – познайомитись із основами астрономії. Крім техніки в комплект включено безліч аксесуарів, які знадобляться для вивчення навколишнього світу та проведення наукових дослідів. Також набір доповнено книгою знань «Космос. Непорожня порожнеча» – барвистим посібником, який розповідає про телескопи та астрономічні об'єкти.

 
Телескоп-рефрактор на настільній тринозі
 
Телескоп із набору Discovery Scope 2 – це компактний рефрактор з азимутальним монтуванням та настільною алюмінієвою триножкою. Його можна поставити на підвіконня, щоб вивчатизоряне небо прямо з вікна квартири. З астрономічних об'єктів телескоп дозволяє спостерігати Місяць, метеорні потоки, окремі зірки.
 
Телескоп відноситься до класу початкових моделей, тому дозволяє скласти загальне уявлення про космічні простори і побачити найяскравіші об'єкти нічного неба. Також його можна використовувати як потужну зорову трубу для розгляду наземних ландшафтів. Телескоп поставляється з усіма необхідними аксесуарами – купувати щось додатково не потрібно.
 
Відмінним помічником у вивченні астрономії стане книга знань «Космос. Непорожня порожнеча». На її сторінках можна знайти відповіді на багато питань новачка: яквлаштований телескоп, як краще організувати спостереження, які цікаві об'єкти є у Сонячній системі та за її межами. Книга написана доступною мовою та яскраво ілюстрована. Це дуже приємне та корисне доповнення до телескопа Discovery Scope 2.
 
Біологічний мікроскоп із підсвічуванням
 
Мікроскоп із набору Discovery Scope 2 – це класичний біологічний мікроскоп із нижнім підсвічуванням, який дозволяє вивчати прозорі зразки. Це означає, що він ідеально поєднується з наборами готових мікропрепаратів, які широко представлені у продажу. У базову комплектацію вже включено кілька таких зразків, тому мікроскоп можна одразу випробувати у справі. Підходить прилад і длявивчення самостійно виготовлених тонких зрізів та життя у краплі води – для створення зразків у комплектацію включені необхідні інструменти.
 
Оптика дає три фіксованих збільшення в діапазоні від 75 до 900 крат, підсвічування являє собою подвійний освітлювач, з одного боку якого розташоване дзеркало, з іншого - світлодіод. Дзеркало зручно використовувати за наявності зовнішнього джерела освітлення, лампочку можна вмикати, коли темно в приміщенні. Для живлення світлодіода використовуються стандартні батареї.
 
Основні особливості:
 
Біологічний мікроскоп для вивчення прозорих зразків
Настільний телескоп для спостереження Місяця та наземнихоб'єктів
Більше 25 аксесуарів у комплекті, у тому числі набір для дослідів із мікроскопом
Пізнавальна книга про космос для вивчення основ астрономії
Прекрасний набір оптичної техніки для вивчення одразу двох наук

Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою

Тип Гпбор
Керівник Монокуляр
Огляд световые/оптические, биологические
Інтерфейси H12,5 мм (40x), оборачивающий окуляр 18 мм
додаткові характеристики Набор с двумя оптическими приборами и более чем 25 аксессуарами
Телескоп на настольной треноге: можно наблюдать Луну и наземные объекты
Биологический микроскоп: можно рассматривать любые прозрачные образцы
В комплекте познавательная книга о телескопах и астрономии
Красочная упаковка – приятно дарить и получать в подарок

* Технічні характеристики Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Discovery Scope 2 з книгою

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Discovery Scope 2 з книгою

Код товару: 158588
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154074
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154080
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →