Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD

Код товару: 306476
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD

Кольоровий РК-екран, діагональ – 4,3 дюйми. Висока якість фото (12 Мпікс) та відео (Full HD). Світлодіодне підсвічування з регулюванням яскравості та можливістю роботи від акумулятора. Дистанційний пульт керування для фото- та відеозапису.
У комплектацію включені готові мікропрепарати. Яскравий дизайн корпусу створений спеціально для дітей.

Ціна: 4171 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD

Цифровий мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD збільшувальний прилад для спостережень, фотографування та відеозапису досліджень. З його допомогою можна вивчати мінерали, тканини, монети, електроніку та різні механізми. Також мікроскоп нагоді для дослідження біологічних зразків, готових мікропрепаратів і навіть комах. Він стане справжньою знахідкою для дитини з науковим хобі.

Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD

Тип Цифровий
Огляд Мікроскоп
додаткові характеристики Зображення з об'єктива можна спостерігати на вбудованому кольоровому РК-екрані. Його діагональ становить 4,3 дюйми (близько 11 см). Також зображення можна виводити на монітор, для цього потрібне підключення до комп'ютера через комплектний кабель USB. Можна використовувати найпопулярніші програми захоплення зображення.
Оптичне збільшення становить від 17 до 55 разів, цифрове – від 17 до 220 разів. У мікроскопі встановлено комбіноване світлодіодне підсвічування з регулюванням яскравості. Це означ

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk LabZZ DM200 LCD

Код товару: 154095
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX 50 4214 грн
Код товару: 224462
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300869
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →