Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x

Код товару: 184841
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x

Тип мікроскопа: Шкільний
Насадка: монокулярна
Збільшення: 20 - 1280 х
Об'єктиви: 4x, 10x, 40x
Розміри (ДxШxВ): 225 x 87 x 200 мм

Ціна: 9890 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x

Незважаючи на те, що цей мікроскоп рекомендований початківцям, його конструктивні особливості дозволять проводити спостереження як прозорих зразків у світлі, так і непрозорих тривимірних зразків у відбитому світлі. Прилад укомплектований двома змінними окулярами і лінзою Барлоу, що дозволяє отримати максимальне збільшення до 1280х.
 
При помірній ціні та компактних розмірах, цей мікроскоп надає достатнє збільшення і поставляється з широким набором аксесуарів, що робить його дуже привабливим для користувачів-початківців.
 
Комбінація з об'єктивів та окулярів, що постачаються в комплекті, дає збільшення до 640х. При використаннілінзи Барлоу можна плавно зумувати зображення, отримуючи максимальне збільшення 1280х. Монокулярна насадка має зручний нахил 45 º і вільно обертається в горизонтальній площині на 360 º. Це дозволяє проводити спостереження декільком учасникам по черзі без переміщення мікроскопа у просторі.
 
Мікроскоп забезпечений двома світлодіодними освітлювачами. Світло, що проходить, використовується для спостереження прозорих об'єктів, відображене - для непрозорих тривимірних, використання двох ламп одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків. На відміну від багатьох інших моделей, освітлювач відбитого світла цього мікроскопа рухається разом із предметнимстоликом, що забезпечує правильне постійне рівномірне підсвічування об'єкта спостереження.
 
Рухливий предметний столик обладнаний затискачами для фіксації предметного скла або зразка. Додатково його конструкція дозволяє оснастити його ноніусом (не входить у комплект) для точного позиціонування зразка. Незважаючи на відсутність тонкого фокусування, маховик грубого фокусування забезпечує максимально плавний і точний рух предметного столика вертикальною віссю.
 
Живлення мікроскопа здійснюється від побутової електромережі змінного струму.
 
Широкий набір аксесуарів та слайдів дозволяє почати знайомство з мікросвітом відразу ж післяпридбання мікроскопа Це чудовий вибір для навчальних закладів та побутового користування.

Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x

Тип Оптична
Керівник Монокуляр
Огляд Мікроскоп
додаткові характеристики Фокусування Груба
Підсвічування Світлодіодне

* Технічні характеристики Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Bresser BioDiscover 20x-1280x

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser BioDiscover 20x-1280x

Код товару: 219907
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158605
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154097
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →