Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi

Код товару: 154097
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi

Сучасні цифрові мікроскопи Levenhuk серії DTX – це якісні та прості в управлінні прилади, що призначені для вивчення непрозорих об'єктів. Захоплення зображення здійснюється за допомогою вбудованої цифрової камери. Збільшена картинка відображається на моніторі комп'ютера або на вбудованому РК-екрані. Усі мікроскопи Levenhuk DTX підключаються до комп'ютера за допомогою кабелю USB. Моделі із вбудованим дисплеєм можуть працювати повністю автономно.

Ціна: 10406 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi

 USB-мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi буде корисний тим, хто цінує мобільність і потребує компактної збільшує оптику високої кратності. Заявлений виробником допустимий діапазон збільшення 20-500x.

 
Прилад має тридюймовий кольоровий РК-екран, на якому можна переглядати збільшені зображення. Але головне призначення такого мікроскопа – запис досліджень на фото та відео чи перегляд у режимі real-time на великому екрані. ПЗ, з яким працює дана модель, дозволяє зберігати та редагувати відео експериментів, ділитися ними з колегами та друзями. З'єднання з персональним комп'ютером або ноутбуком здійснюється через USB 2.0.
 
Цифровиймікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi має слот для microSD-карти пам'яті і здатний живитися від вбудованого акумулятора, завдяки чому може працювати «на виїзді» і оцифровувати результати спостережень протягом 4 годин. зору з високою точністю.
 
Умовним мінусом цієї моделі можна назвати простий лінзовий об'єктив без корекції оптичних спотворень. Тому розраховувати на ідеально якісну картинку можна лише під час роботи на невисокому збільшенні.
 
З цієї причини модель Levenhuk DTX 500 Mobi не рекомендована для професійного використання, але стане чудовим презентом для допитливогопідлітка і стане в нагоді в будь-якому господарстві - наприклад, при походах за покупками. Компактність та ергономічність корпусу, фанерованого прогумованим матеріалом, нададуть можливість вивчати мікросвіт не лише вдома, а й на вулиці. Для повного комфорту мікроскоп має ремінець на руку.

Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi

Тип Цифрові
Керівник LCD – екран
Інтерфейси USB-роз'єм, AV-вихід та слот під microSD-карту
додаткові характеристики Підсвічування: верхнє (відбите світло)
Тип об'єктивів: лінзові
Особливості: • LED підсвічування
• вбудований акумулятор

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk DTX 500 Mobi

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk DTX 500 Mobi

Код товару: 154099
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX TV 11481 грн
Код товару: 154098
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300831
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →