Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30

Код товару: 158605
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30

Мікроскоп Delta Optical Discovery 30 - простий стереомікроскоп для навчання, який також може бути використаний для багатьох інших цілей. Доступно лише одне збільшення – 10х, воно дозволяє спостерігати дрібні, непрозорі об'єкти, наприклад: комах, рослини, мінерали, монети, марки тощо. Мікроскоп використовується для спостережень у відбитому світлі. Для цього, ви можете використовувати природне світло або, переважно, лампу підсвічування на "гусячій шиї".

Ціна: 10019 грн
шт

Опис товару Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30

 DELTA OPTICAL Discovery 30 – стереомікроскоп для вивчення під збільшенням поверхонь дрібних непрозорих предметів. Позиціонується виробником як навчальний, але може застосовуватись і для інших цілей – рукоділля, дрібного ремонту тощо. Оснащений двома парами окулярів кратності 10х, 20х та стереооб'єктивами на 1х та 3х; може працювати на збільшення 10х, 20х, 30х і 60х. На таких кратностях зручно досліджувати рослини та мінерали, монети та марки, будову тіл комах та багато інших. інше.

 
Для роботи з мікроскопом Discovery 30 можна використовувати зовнішнє освітлення або придбати фірмовий освітлювач Delta Optical з двома лампами на штативах, що гнуться. З його допомогою можна висвітлювати об'єкт із двох сторін, регулюватиінтенсивність та кут падіння світла.
 
Щоб почати спостереження з DELTA OPTICAL Discovery 30, не потрібно ніякої підготовки: просто помістіть предмет, що вас цікавить, під об'єктив і наведіть різкість обертанням барабана фокусування. З цією процедурою легко справляються навіть діти, головне пам'ятати, що зі збільшенням робочої кратності скорочується видима на об'єкті область, тому потрібно ретельно центрувати зразок під об'єктивом.

Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30

Тип Стереоскопічний
Керівник бінокулярна
Огляд Мікроскоп
додаткові характеристики Окуляри: • 10 х
• 20 x
Діаметр окулярів: 30 мм
Об'єктиви: 1x, 3x

* Технічні характеристики Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп DELTA OPTICAL Discovery 30

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL Discovery 30

Код товару: 154097
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300832
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154099
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX TV 11481 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →