Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green

Код товару: 184839
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green

Додаткові функції Предметний столик: рухомий з препаратоутримувачами Вага 0,556 кг Тип Оптичні Збільшення мікроскопа 40-640 Збільшення об'єктива 4, 10, 40

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green

Bresser Junior 40x-640x є сучасним мікроскопом для дитячого розвитку. Мікроскоп укомплектований великою кількістю різних аксесуарів, готових для перегляду слайдів, оснащений револьверною головкою з трьома об'єктивами, що дають в комплексі з зум-окуляром збільшення до 640х.
 
Німецька компанія Bresser представляє широкий асортимент лабораторної оптики, призначеної для користувачів різного віку та навичок, починаючи від найменших і закінчуючи професійними лаборантами медичних та виробничих лабораторій.
 
Абсолютно нова модель дитячого мікроскопа Bresser Junior 40x-640x має ергономічний легкий корпус із міцного пластику, оснащений зручноюручкою для перенесення мікроскопа. Окуляр оснащений м'яким гумовим наглазником, завдяки чому унеможливлюється травмування очей при необережному русі. Оскільки ця модель поставляється з широким набором аксесуарів — це дозволяє негайно розпочати дослідження в домашніх умовах без додаткових витрат часу та грошей. Мікроскоп поставляється в красивій упаковці.
 
Збільшення мікроскопа формується трьома об'єктивами, зум-окуляром і досягає 640 разів. Рекомендується розпочати спостереження з об'єктива мінімальної кратності, встановивши зум-окуляр так само мінімальну кратність. таким чином буде досягнуто кращої якості зображення. Принеобхідності — змінюйте об'єктиви та положення зум-окуляра, домагаючись більшого збільшення.
 
Підсвічування препарату здійснюється світлодіодним освітлювачем, що забезпечує достатню яскравість і більш правильну перенесення кольорів. Для живлення підсвічування надовго вистачає двох батарей типу АА, що не обмежує використання мікроскопа у польових умовах.
 
Монокулярна насадка нахилена під кутом 45º, що відповідає більш природному положенню під час спостереження. Діафрагма з різними отворами дозволяє спрямувати потрібну кількість світла на зразок. залежно від об'єктива, що використовується.

Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green

Тип Оптичний
Керівник Монокуляр
Огляд Мікроскоп
Інтерфейси Збільшення мікроскопа: 40-640 Збільшення об'єктива: 4, 10, 40 Збільшення окуляра: 10, 16 Нахил: 45 Діафрагма: диск з 4-ма отворами різних діаметрів
додаткові характеристики Живлення: Від змінної батареї 2 х АА 1.5 В LR6

* Технічні характеристики Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Junior 40x-640x Green

Код товару: 300870
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300871
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300872
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →