Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200

Код товару: 158589
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200

Мікроскоп Delta Optical Biolight 200 – це універсальний мікроскоп для підлітків. У цій моделі встановлена ​​якісна та просвітлена оптика, що у свою чергу дає чітке та світле зображення. Для того, щоб відразу приступити до досліджень, до мікроскопа поставляється кілька готових зразків і набір для препарування.

Ціна: 5891 грн
шт

Опис товару Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200

 DELTA OPTICAL BioLight 200 – монокулярний біологічний мікроскоп навчального рівня. Поставляється з ахроматичними об'єктивами на 40х, 10х, 4х та 10-кратним окуляром; має 3 режими збільшення – 400, 100 та 40 крат. Допоможе у повноцінному освоюванні програми Біології у середній та старшій школі.

 
Мікроскоп DELTA OPTICAL BioLight 200 обладнаний двома видами LED-підсвічування – косою верхньою та нижньою, розміщеною під оправою колектора. Призначений для дослідження напівпрозорих зразків у світлі, що проходить, і непрозорих – у відбитому. Інтенсивність підсвічування мікроскопа регулюється ступінчасто, за кілька етапів.
 
Прилад має повністю металевий корпус; злегка вигнута станина оснащеназручною ручкою для перенесення. На обидві сторони станини виведені коаксіальні рукоятки грубого та тонкого фокусування.
 
На предметному столику встановлено мікрометричні супорти зі шкалою Ноніуса вздовж X та Y-осей. Ручки керування переміщенням слайду роздільні, під ліву руку. Під предметним столиком розташоване колесо світлофільтрів для коригування контрастності та кольоробалансу при дослідженні одноколірних та слабо забарвлених препаратів. Можливості регулювати форму світлового потоку не передбачено.
 
Увага! На відміну від інших моделей серії Біолайт, мікроскоп BioLight 200 працює лише від мережі 220В. Якщо вам потрібна портативна модель того ж класу, рекомендуємозвернути увагу на BioLight 300. У комплектацію будь-якого із зазначених мікроскопів входить набір підготовлених слайдів та аксесуарів.

Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200

Тип Біологічний
Керівник Монокулярна
Огляд Шкільний
Інтерфейси Діаметр окулярів: 23.2 мм
Об'єктиви: 4x, 10x, 40x
додаткові характеристики • LED підсвічування
• препаратівник
• точне фокусування

* Технічні характеристики Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL BIOLIGHT 200

Код товару: 154102
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154104
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154096
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX 90 6837 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →