Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300

Код товару: 158590
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300

DELTA OPTICAL BioLight 300 – якісний шкільний мікроскоп із двома типами LED-підсвічування, яке працює як від побутової електромережі, так і автономно, від звичайних пальчикових батарейок.

Ціна: 6364 грн
шт

Опис товару Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300

 Мікроскоп Delta Optical BioLight 300 – інструмент популярної лінійки BioLight, яка пропонує максимальну функціональність за мінімальні гроші. Дуже помірна ціна та багата комплектація робить його лідером серед мікроскопів аналогічного класу.

 
Мікроскоп відноситься до найпоширенішого типу - біологічний мікроскоп. Величезна кількість модифікацій мікроскопів цього типу, за оптичними і механічними характеристиками, дозволяє підібрати інструмент як для домашньої лабораторії найменшого або дослідника мікросвіту-початківця, так і для навчальних і науково-дослідних лабораторій.
 
Існує два основні методи вивчення зразків: світле полета темне поле. Метод мікроскопії "світле поле" є найбільш поширеним. При спостереженні за методом світлого поля, зразок, що вивчається, видно як темніший на світлому тлі створюваному освітлювальною системою мікроскопа.
 
Максимальне збільшення мікроскопа, звичайно, одна з важливих характеристик. Для цього мікроскопа воно становить 400 разів. Проте при виборі мікроскопа слід врахувати, що якість зображення, на тих самих збільшеннях, може істотно відрізнятися в різних моделях мікроскопів. Ця різниця визначається насамперед типом застосовуваних об'єктивів.
 
Цей мікроскоп оснащений ахроматичними об'єктивами, які практичноповністю позбавлені хроматичної аберації. Завдяки цьому зображення, яке дається мікроскопом, буде чітким навіть на великих збільшеннях до 800 разів.
 
Об'єктиви високої кратності мають пружну оправу (s). Конструкція з підпружиненою оправою служить для запобігання пошкодженню об'єктива або мікро препарату, якщо під час фокусування об'єктив упреться в досліджуваний зразок.
 
Мікроскоп оснащений револьверною головкою на три об'єктиви. Завдяки такій конструкції вибір об'єктива потрібної кратності зводиться до повороту револьверної головки до характерного клацання. Якщо згадати, що збільшення мікроскопа обчислюється шляхом множення кратностіоб'єктива на кратність окуляра, то стане зрозумілим, що зміна об'єктива призводить до зміни збільшення мікроскопа. Також збільшення мікроскопа можна змінити шляхом зміни окуляра. Підбираючи різні комбінації об'єктивів та окулярів, Ви зможете підібрати найбільш підходяще збільшення для спостереження конкретного мікро препарату.
 
Зручний нахил та можливість обертання окулярної насадки створює додатковий комфорт при колективних спостереженнях, кожен із учасників яких зможе отримати доступ до мікроскопа просто повернувши окулярну насадку в необхідне положення.
 
Наявність механізму грубого і тонкого фокусування дозволить швидко, точно і зручно налаштувати різкістьзображення. Переваги цього механізму будуть особливо відчутні на більших збільшеннях.
 
Поряд з оптичною системою мікроскопа, не менш важливою є система освітлення. У професійних мікроскопах вона є дуже складною конструкцією. Насамперед система освітлення якої складності вона була, починається з джерела світла. У цій моделі мікроскопа як джерело світла використовується яскравий світлодіод. Переваги світлодіодного освітлення складаються з низького енергоспоживання, при досить високій яскравості, і звичайно надійність і довговічність. Низьке енергоспоживання буде особливо корисним при роботі з мікроскопом у польових умовах, колидоводиться користуватися автономним джерелом живлення батареї або акумулятора.

Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300

Тип оптичний
Керівник Монокулярна
Огляд Шкільний мікроскоп
Інтерфейси Окуляри: 10 x
Діаметр окулярів: 23.2 мм
Об'єктиви: 4x, 10x, 40x
додаткові характеристики • LED підсвічування
• живлення від батарейок
• препаратівник
• точне фокусування

* Технічні характеристики Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL BIOLIGHT 300

Код товару: 154102
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154104
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154096
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX 90 6837 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →