Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x

Код товару: 173914
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Optima
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x

Тип: біологічний; Принцип роботи: оптичний; Кратність збільшення (x): 40 - 400; кратність збільшення: 4x, 10x, 40x; корекція об'єктива: ахромат; тип: монокуляр; кратність збільшення: 10x; нахил окуляра: нахил 45°; діаметр посадковий (мм): діаметр 23.2; Револьверна головка: 3 об'єктиви

Ціна: 5848 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x

Стандарти оптичної мікроскопії, застосовані в мікроскопі Optima Spectator 40x-400x + сматфон-адаптер, дозволяють розглядати цю модель як напівпрофесійний прилад початкового рівня, призначений для учнів старшої школи та студентів спеціалізованих навчальних закладів з можливістю зйомки зображення на смартфон. Мікроскоп поставляється в базовій комплектації та забезпечує 400-кратне збільшення, стандартне для приладів даного класу, що дозволяє використовувати його в галузі біології та медицини для спостережень тонких зрізів тканин, клітинної структури рослин та організмів, а також великих бактерій. Більш висока якість зображення, порівняно зі шкільними навчальними приладами,досягається за рахунок комбінації якісних оптичних елементів, правильного світлодіодного освітлення, мікрометричного фокусування, точного переміщення зразка під об'єктивом та стійкості самого мікроскопа. Живлення від батарей та від мережі змінного струму визначають цю модель, як мобільний мікроскоп, готовий до використання не тільки у навчальних лабораторіях та аудиторіях, а й у польових умовах. Додатково з мікроскопом поставляється універсальний адаптер для зйомки результатів спостереження камерою смартфона. Всі мікроскопи Optima мають розширену трирічну гарантію.

Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x має базову комплектацію та виділяється серед бюджетних моделей.конструктивними особливостями, які застосовують у професійних мікроскопах вищої цінової категорії. Варто відзначити, що робота всіх механічних вузлів мікроскопа максимально плавна і чітка, без люфтів, що позитивно позначається на зручності роботи та якості результатів спостереження.

Додатково комплектацію розширено за рахунок універсального адаптера для смартфона, що дозволяє встановити смартфон шириною від 55 до 98 см для зйомки за допомогою його камери результатів спостережень. Адаптер щільно фіксує смартфон, не дозволяючи йому впасти під час спостережень.

Комбінація ширококутного окуляра і трьох об'єктивів забезпечують збільшення 40, 100 і 400 крат. Усі оптичні елементи(об'єктиви, окуляри та конденсор) виконані зі скла. Ширококутний окуляр має покриття, що просвітлює, і забезпечує контрастне і рівномірно чітке зображення здебільшого поля зору. Ахроматичні об'єктиви стандарту DIN розраховані працювати з покривним склом товщиною 0.17 мм. Підпружинена конструкція сорокакратного об'єктиву убереже від пошкоджень препарат і сам об'єктив при їх взаємному максимальному зближенні.

Корпус мікроскопа виконаний з металу, що надає не тільки надійності конструкції, але і завдяки збільшенню ваги, разом з широкою базою забезпечує більшу стабільність приладу та гасіння мікровібрацій. Монокулярна насадка, нахилена під кутом 45°,повертається на 360°, дозволяючи проводити спостереження у будь-якому зручному положенні, а також працювати з мікроскопом спостерігачів без переміщення мікроскопа у просторі.

Правильне висвітлення об'єкта грає не меншу роль, ніж якість оптики. Дана модель дозволяє проводити спостереження за методом світлого поля в світлі, оснащена світлодіодним освітлювачем, конденсором Аббе з числовою апертурою 0.65 і ірисовою діафрагмою. Утримувач фільтрів дозволяє використовувати стандартні світлофільтри діаметром 32 мм для збільшення розмаїття певних зразків або отримання розсіяного світла.

Мікроскоп забезпечує точне позиціонування об'єкта спостереження під об'єктивомзавдяки наявності мікрометричних гвинтів точного фокусування з кроком 0.005 мм, та препаратоводителя з мікрометричними супортами та ноніусом.

Живлення мікроскопа здійснюється як від побутової мережі змінного струму 220V, так і від трьох найпоширеніших елементів живлення АА (LR6). Таким чином, користувач сам вибирає необхідне джерело живлення та не обтяжений частою зміною елементів живлення або відсутністю можливості проводити спостереження поза приміщенням обладнаного розеткою. Дбаючи про довговічність служби виробу та безпеки користувача, мікроскоп укомплектований якісним блоком живлення, відповідним європейським нормам CE та американським нормам UL.

Враховуючиконструктивні особливості, якість складання, надійність вузлів та невисока вартість, Optima Spectator 40x-400x може стати одним із найпривабливіших мікроскопів для персональних щоденних спостережень у навчальних лабораторіях, а також настільним домашнім мікроскопом для всієї родини.

Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x

Тип Оптичний
Керівник Монокуляр
Огляд Мікроскоп
Інтерфейси рухомий 94 х 100 мм, з препаратоводителем з мікрометричними супортами та ноніусом
додаткові характеристики Корпус: метал
Револьверна головка: на 3 об'єктиви
Об'єктиви: оптичне скло з покриттям, що просвітлює
Ступінь корекції об'єктивів: ахромат
Насадка: монокулярна (оборот на 360 º, нахил на 45 º)
Оптична довжина тубуса: 160 мм
Окуляр: оптичне скло, ширококутні (лінійне поле зору 18 мм) з покриттям, що просвітлює
Посадковий діаметр окуляра: 23.2 мм
Підсвічування: світлодіодне (проходить світлом)
Конденсор: А

* Технічні характеристики Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Optima Spectator 40x-400x

Код товару: 158589
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154102
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154104
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →