Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange

Код товару: 172660
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange

Серія Levenhuk Rainbow – це унікальні біологічні мікроскопи у різнокольорових корпусах. Вони відмінно підійдуть для домашнього використання та прикрасять будь-який інтер'єр. З такими мікроскопами відкривати мікросвіт ще цікавіше!

Ціна: 4257 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange

Levenhuk Rainbow 2L NG Orange \ Апельсин - аматорська модель мікроскопа в яскравому корпусі кольору "Апельсин". Думаєте, мікроскоп не може бути стильним та незвичайним? Тоді познайомтеся із дизайнерськими мікроскопами Rainbow від Levenhuk! Ці мікроскопи стануть гідною окрасою вашого будинку і завжди привертатимуть до себе увагу. А якість виконання та оптичних елементів дозволять вам зробити незвичайні відкриття у домашніх умовах. Два вбудовані підсвічування дозволять дослідити прозорі та непрозорі зразки матеріалів.

Подвійне світлодіодне підсвічування

Всі мікроскопи серії Levenhuk Rainbow 2L NG мають подвійне верхнє і нижнє світлодіодне підсвічування. Це вигідно відрізняє їх від конкурентнихмоделей початкового рівня. Така особливість дає широкі можливості для вивчення різних зразків – тепер вам стануть доступні не тільки прозорі об'єкти, але й непрозорі зразки, такі як шматочки ґрунту та піщинки, клаптики тканини та паперу, монети та ін. При необхідності, рівень яскравості можна відрегулювати. br />
Можливості збільшення

Комплектація мікроскопа дозволяє спостерігати зразки зі збільшенням від 64 до 640 крат. Базова комплектація моделі включає 3 об'єктиви і 1 окуляр. Важливо відзначити, що навіть у «молодших» моделях компанія Levenhuk використовує висококласну просвітлену скляну оптику, як і професійних моделях, що забезпечує передачу зображень.найвищої якості, яскравості та чіткості.

Зручність використання

Монокулярна насадка мікроскопа Levenhuk Rainbow 2L NG обертається на 360 градусів навколо осі і нахилена під 45 градусів, що забезпечує додаткову зручність спостереження. Револьверний пристрій на 3 об'єктиви дозволяє швидко змінювати об'єктиви за необхідності. Предметний столик має зручні затискачі, а механізми переміщення та фокусування працюють дуже плавно. Живлення мікроскопа походить від мережі змінного струму, це означає, що вам не потрібно мати запас батарей. Корпус та рухомі частини мікроскопа виготовлені з металу, що забезпечує належну стійкість усієї конструкції та уберігає прилад відмеханічних ушкоджень.

Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange

Тип світлові/оптичні, біологічні
Керівник монокулярні
Огляд Матеріал оптики
оптичне скло
Інтерфейси Окуляри WF16х
4х, 10х, 40х

Револьверний пристрій на 3 об'єктиви
додаткові характеристики Збільшення: 64 - 640 х
Вага: 2 кг

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk Rainbow 2L Orange

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Rainbow 2L Orange

Код товару: 154073
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154094
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX 30 4644 грн
Код товару: 157199
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →