Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G

Код товару: 107571
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G

Об'єктив під системи Nikon, з широким кутом огляду та фіксованим фокусом – 28 мм. Кріпиться на байонет EF, штатний тип матриці – full frame. Також варто відзначити ультразвуковий привід автофокусу та непогану світлосилу - f/1.8

Ціна: 31863 грн
шт

Опис товару Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G

Nikon AF-S Nikkor 28mm f/1.8G високоякісний ширококутний об'єктив для камер Nikon. За своїм типом це фікс з фокусною відстанню 28 мм. Конструкція складається з 11 лінз та 9 груп, максимальне значення діафрагми з 7 пелюсток відзначено на f/1.8. Фокусування, як і належить, має два режими: ручний та автоматичний, остання реалізована за допомогою приводу SWM. Nikon AF-S Nikkor 28mm f/1.8G оснащений різьбленням під світлофільтр з діаметром 67 мм. Вага дорівнює 330 г, а габарити відзначені на 73×81 мм. Комплектується модель передньої та задньої кришкою, блендою та м'яким чохлом.

  • Ширококутний об'єктив формату FX з фокусною відстанню 28 мм (42 мм при використанні із дзеркальною фотокамерою Nikon формату DX).
  • Чутлива діафрагма f/1,8: забезпечуєзнімки з ідеально рівним боком, різкі знімки в умовах недостатнього освітлення та яскраве зображення у видошукачі.
  • Високопродуктивна оптична конструкція: забезпечує отримання різких зображень з чудовим промальовуванням, що відповідає продуктивності цифрових дзеркальних фотокамер високої роздільної здатності.
  • Дві асферичні лінзи об'єктива мінімізують аберації та усувають спотворення, які можуть виникати під час зйомки з широким кутом зору.

 

Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G

Система Nikon
Тип ширококутовий об'єктив
Тип кріплення Nikon F (FX)
Стабілізатор зображення ні
Світлосила f/1.8
Тип діафрагми постійна
Трансфокатор (зум) фікс

* Технічні характеристики Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nikon Nikkor AF-S 28mm f/1.8G

Код товару: 342279
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342437
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342560
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →