Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM

Код товару: 107648
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM

Canon EF 35mm f/2 IS USM, є зручним та легким об'єктивом з фіксованою фокусною відстанню 35mm та світлосилою f/2.0. Плюс до цього даний фікс об'єктив, має систему придушення вібрацій, що дозволяє робити чіткі знімки з рук

Ціна: 32981 грн
шт

Опис товару Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM

Дозвольте уявити новий об'єктив Canon, який ідеально підходить для фотографування в умовах недостатнього освітлення. Крім того, характеристики Canon EF 35mm f/2.0 IS USM ідеально підходять для зйомки без штатива. Щоб переконатися у доцільності покупки, варто ознайомитися з можливостями та параметрами моделі детальніше.

Неперевершений кут огляду та велика світлосила
 
Об'єктив, що розглядається, забезпечує широкий кут огляду і ідеальну перспективу. У поєднанні з повнокадровою дзеркальною фотокамерою він є чудовою альтернативою стандартному 50-міліметровому об'єктиву. Іншими словами, при використанні моделі з камерами типу EOS вінздатний забезпечити кут огляду, який можна порівняти з 56-міліметровим пристроєм. Крім цього, значення діафрагми f/2 гарантує якісну роботу з невеликою глибиною різкості. Такий показник забезпечить гранично коротку витримку при тьмяному освітленні, що підтверджують позитивні споживчі відгуки Canon EF 35mm f/2.0.
 
Цікава конструкція оптики – дивовижна якість знімків
 
Інженери компанії створили досить цікаву конструкцію, яка забезпечує просто дивовижну якість фотографій в умовах навіть відсутності належного освітлення. За насиченість кольорової гами відповідає асферична лінза, а семипелюсткова діафрагмазабезпечує плавне розмиття. Зазначимо, що об'єктив має мінімальну дистанцію, яка дорівнює 0,24 м, що сприяє неймовірному наближенню до об'єкта зйомки.
 
Спеціальні особливості
 
Варто звернути увагу ще на кілька цікавих моментів, які підвищують якість знімка. Так, модель має систему стабілізації типу IS. Головною її особливістю є автоматичне розпізнавання руху фотографа за об'єктом та відключення стабілізації в цьому напрямку. Крім цього, така система дозволяє користуватися витримкою на чотири рівні більше, ніж без неї. Також неможливо не відзначити і модернізовану технологію автофокусування. Буловикористано вдосконалений кільцевий мотор, який підвищив швидкість та працює практично безшумно. За потреби фотограф зможе скористатися і ручною корекцією. Виходячи з цього, можна сміливо стверджувати, що купити Canon EF 35mm f/2.0 IS USM – це означає гарантувати ідеальний знімок у найкращий момент.
 
Компактність
 
І останній момент, на якому слід акцентувати увагу, виступає компактні розміри, що дозволяє завжди носити модель із собою. Вона ідеально підходить для вуличної зйомки та фоторепортажів. Ціна Canon EF 35mm f/2.0 IS USM не повинна здатися завищеною та необґрунтованою, якщо врахувати всі переваги та переваги моделі. Замовитиоб'єктив, що розглядається, можна у нас на сайті в будь-який зручний час, попередньо ознайомившись з думкою та коментарями споживачів, що допоможе прийняти остаточне рішення.

Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM

Система Canon
Тип ширококутний
Тип кріплення Canon EF
Canon EF-S
Стабілізатор зображення є
Світлосила f/2.0
Тип діафрагми постійна
Трансфокатор (зум) фікс

* Технічні характеристики Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив Canon EF 35mm f/2.0 IS USM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Canon EF 35mm f/2.0 IS USM

Код товару: 342533
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342553
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342446
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →