Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM

Код товару: 107767
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM

Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, чудовий об'єктив з постійною світлосилою та гарною фокусною відстанню, будучи хорошим стартом для тих, хто переходить на повний кадр

Ціна: 46913 грн
шт

Опис товару Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM

 Новий багатофункціональний об'єктив підійде для створення різних сюжетних ліній. Наявністю універсального "макро" режиму забезпечується наближення до 0.7x. Також двигун забезпечений ультразвуковими ефектами і забезпечує блискавичне безшумне фокусування в автоматичному режимі. Лінзи типу UD, а також асферичні елементи забезпечують неперевершену якість зображення. У детальному огляді об'єктива Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, наведеному нижче, ви отримаєте необхідні дані про виріб.

Ідеальний атрибут повнокадрової дзеркальної камери
 
Цей ширококутний аксесуар буде оптимальним атрибутом для будь-якої повнокадрової фотокамери дзеркального типу. У вашому розпорядженнінайширші кути огляду, збільшений та стандартний типи фокусування та стабільна картинка. Всі ці показники ніяк не залежать від обраної відстані.
 
Система стабілізатора картинки нового покоління
 
Доступна зйомка при недостатньому освітленні. Показник витримки – на 4 рівні більший, ніж без стабілізатора. Використання нової системи стабілізатора зображення дозволяє в автоматичному режимі розпізнати зйомку, де використовується проводка. У такому разі користувач переміщається за об'єктами, що знаходяться в русі, а опція стабілізації відключається. Стабілізатор зображення розпізнає будь-яке зміщення (при використанні «макро» режиму). Придбатиоб'єктив Canon EF 24-70mm f/4L IS USM рекомендується всім, хто шукає багатофункціональний практичний пристрій.
 
Ідеальний для здійснення макрозйомки!
 
Використання окремих позицій кільця масштабування дозволяє швидко сфокусуватися на відстані від 0.38 метрів. Це оптимальний показник для роботи на макрорівні.
 
Плавне розмиття об'єктів
 
Діафрагма складається з 9 пелюсток, завдяки чому цей компонент максимально округлений. Таким чином, забезпечується привабливе легке розмиття (боке). Таким чином, підкреслюються об'єкти, які знаходяться максимально близько.
 
Відмінна якість фотографій кожендень!
 
Створюйте фото найвищого рівня в будь-яких межах всього діапазону відстані фокусування. Користувач отримує набагато менше відблисків і збільшений формат високої контрастності. Ціна об'єктиву Canon EF 24-70mm f/4L IS USM не робить гаджет важко доступним для покупки. Це один із найбільш привабливих пристроїв у своєму класі. Не варто переплачувати за найкращу якість – купуйте вигідно!
 
Максимальний захист від вологи та пилу
 
Не припиняйте роботу навіть у складних нетипових умовах! Виріб вологозахищений - всі елементи покриті спеціальним шаром, що містить фтор, тому чистяться дуже легко. Таким чином, користувач зможе творитинезалежно від погодних умов або обставин, що змінилися. Оптимальне рішення для всіх професіоналів та любителів на сьогоднішній день!

Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM

Система Canon
Формат full frame
Тип універсальний
Тип кріплення Canon EF-S
Canon EF
Стабілізатор зображення є
Світлосила f/4.0
Тип діафрагми постійна
Трансфокатор (зум) є

* Технічні характеристики Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив Canon EF 24-70 F4L IS USM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Canon EF 24-70 F4L IS USM

Код товару: 342552
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342492
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342433
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →