Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM

Код товару: 108656
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM

Просунутий універсальний об'єктив, що виділяється насамперед незмінною світлосилою f/2.8 на всьому діапазоні фокусних відстаней від 27 до 70 мм. Розрахований під. Конструкція включає 18 елементів у 13 групах. Діафрагма - 9-пелюсткова, з мінімальним значенням 22. Привід автофокусу - ультразвуковий

Ціна: 76884 грн
шт

Опис товару Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM

Оптична конструкція нового покоління

Об'єктив EF 24-70mm f/2.8L II USM дає чудову якість зображення по всьому діапазону фокусних відстаней завдяки асферичним лінзам та лінзам зі скла з ультранизькою дисперсією (UD) та суперультранізкою дисперсією (super UD). Оптична система Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM була повністю перероблена для підвищення якості зображення. Всі елементи мають просвітлювальне покриття Super Spectra, а передня та задня поверхні об'єктива мають покриття, що зменшує їхнє забруднення.
 
Універсальний діапазон 24-70 мм
 
Ідеальне поєднання з будь-якою повнокадровою дзеркальною камерою EOS. Відмінне рішення для різних жанрів: від пейзажу та подорожей допортрета та фотожурналістики.
 
Зйомка в умовах низького освітлення
 
Висока світлосила f/2.8 зберігається на всьому діапазоні фокусних відстаней, що дає можливість знімати з рук у різних ситуаціях низького освітлення.
 
Якість конструкції об'єктивів серії L
 
Об'єктив EF 24-70mm f/2.8L II USM досить міцний для повсякденної професійної експлуатації. Пило- та вологозахисна конструкція оберігає від атмосферних впливів, передня та задня лінзи з фторвмісним покриттям легко чистяться.
 
Автофокусування USM
 
Ультразвуковий привід кільцевого типу дозволяє досягти швидкої, точної та практичнобеззвучне автофокусування. Ручна корекція фокусування можлива у будь-який момент без вимкнення автофокусування.
Діафрагма з дев'яти пелюсток з круглим отвором дає чудовий ефект «боке», ідеальний для портретної зйомки.

Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM

Система Canon
Тип універсальний
Тип кріплення Canon EF
Canon EF-S
Стабілізатор зображення ні
Світлосила f/2.8
Тип діафрагми постійна
Трансфокатор (зум) змінне

* Технічні характеристики Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CANON EF 24-70mm f/2.8 L II USM

Код товару: 342484
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342453
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342536
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →