Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE

Код товару: 342535
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE

Бездоганне поєднання технологій та дизайну в новому зум-об'єктиві з постійною світлосилою f/2.8 виводить характеристики продуктивності на новий рівень та дозволяє максимально використовувати можливості камер цього та наступного поколінь.

Ціна: 70477 грн
шт

Опис товару Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE

 Діапазон фокусних відстаней цього стандартного зум-об'єктива — від 24 мм до 70 мм. Це відмінний варіант для досягнення високої якості зображення, що особливо важливо для портретів, пейзажів, миттєвих знімків і не тільки. , але й відіграє визначальну роль для досягнення м'якого дефокусування фону, яка є важливим засобом художньої виразності у багатьох жанрах зйомки.

 
В оптичній схемі об'єктива реалізований один елемент із низькодисперсійного (ED)скла та один елемент зі скла з наднизькою дисперсією (Super ED), які відповідають найвищим стандартам індустрії та допомагають досягти реалістичного зображення без колірних спотворень та запобігають виникненню поздовжньої та поперечної хроматичної аберації, паралельно з цим підвищуючи роздільну здатність об'єктива кадрі.Постійна максимальна світлосила f/2.8 дозволяє вибрати параметри експозиції один раз і не змінювати з у всьому діапазоні фокусних відстаней, домагаючись при цьому високого результату як при слабкому освітленні, так і при зйомці на надкоротких витримках.
 
Незмінно найвища якість зображення гарантуєтьсяпри будь-якому значенні діафрагми і фокусній відстані.Моторизована система фокусування DDSSM (Direct Drive SSM) підвищує точність позиціонування елементів у світлосильних об'єктах, а вдосконалені алгоритми покращують швидкість роботи АФ і забезпечують швидкісну реакцію на умови зйомки, що швидко змінюються. Крім того, привід DDSSM працює плавно і практично безшумно, що дає переваги як для фото-, так і для зйомки відео. розподіл світла. Оригінальна технологія Sony - покриттяNano AR – ефективно пригнічує небажані відблиски, які можуть стати причиною двоїння та паразитних зображень, особливо під час зйомки у контровому світлі. В результаті вдається досягти незмінно високої контрастності і чіткості зображення і глибоких темних відтінків у найрізноманітніших ситуаціях фотозйомки. Можливість швидко реагувати на умови зйомки, що стрімко змінюються, — важливий фактор, який дозволяє досягати бажаного результату і отримувати кращі кадри. Продумане розташування перемикача режимів авто- та ручного фокусування та кнопки утримання фокусування забезпечує зручне керування на професійному рівні та дозволяє тримати під контролем будь-яку ситуацію.Іноді при нахилі під час транспортування відбувається мимовільне висування зуму під власною вагою об'єктива, створюючи фотографу незручності. Також через це збільшується ризик зашкодити оптиці.
 
Перемикач блокування зуму запобігає такому мимовільному руху об'єктива і надійно фіксує механізм зумування, забезпечуючи зручне транспортування. Фіксуючий механізм запобігає випадковому від'єднанню бленди при транспортуванні, а кнопка розблокування бленди дозволяє з легкістю знімати і замінювати бленду, коли це необхідно. реалізовано продуманий та надійний захист від пилу та вологи для роботи у складнихумов зйомки. Ведіть зйомку впевнено за будь-якої погоди — під дощем або при сильному вітрі.
У гібридній конструкції використовуються як металеві, так і пластикові компоненти, що забезпечує максимальну довговічність та малу вагу конструкції.
Пило- та вологозахищена конструкція включає гумові прокладки на кожному шві та гумове кільце, що ущільнює кріплення об'єктива, для гарантованого використання при роботі в несприятливих погодних умовах.
Передній елемент об'єктива має фтористе покриття, яке відштовхує воду, олію та інші забруднення та полегшує очищення об'єктива.
Об'єктив, що входить в комплект бленди, оснащений кнопкою блокування і вікномфільтра для більш легкого налаштування фільтрів, що обертаються (наприклад, поляризаторів, змінних нейтральної щільності).

Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE

Байонет
Sony E-mount
Кількість пелюсток діафрагми 9
Мінімальна діафрагма 22
Вага 886 г
Фокусування Ультразвуковий
Переменное
Додаткові характеристики Углы обзора 84 ° - 34 °
Диаметр резьбы для светофильтра 82 мм
Число групп элементов 18
Число элементов 13
Диаметр 87,6 мм

* Технічні характеристики Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Об'єктиви Sony SEL2470GM 24-70мм f/2,8G FE

Код товару: 342283
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342289
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →