Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE

Код товару: 342536
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE

В об'єктивах серії G Master знайшли своє застосування найпередовіші технології, які дозволили поліпшити можливості марки Sony G Lens, що вже отримали визнання.

Ціна: 87290 грн
шт

Опис товару Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE

 Приголомшлива деталізація та художній малюнок оптики в одному об'єктиві

Спеціально розроблена оптична конструкція вирішує питання контрастності зображення і дозволяє досягти високого мікроконтрасту об'єктива за рахунок трьох асферичних елементів, у тому числі однієї двоопуклої лінзи та одного асферичного елемента типу XA нової розробки з точністю обробки поверхні до 0.01 мікрона - все це дозволяє звести до мінімуму аберацію і досягти високої роздільної здатності та красивого малюнка об'єктива.
 
Природні та реалістичні кольори без спотворень
Однією з відомих проблем телеоб'єктивів є хроматична аберація, яка ефективно пригнічуєтьсязавдяки чотирьом оптичним елементам із низькодисперсійного скла (ED) та двом елементам із скла наднизькою дисперсією (Super ED). Проблема втрати кольору була повністю вирішена, тому зображення виходить максимально різким і чітким.
 
Першокласні характеристики для зйомки великих планів
Провідні характеристики для зйомки крупним планом забезпечують мінімальну відстань фокусування 0.96 м і максимальний коефіцієнт збільшення 0.25x — це ідеально підходить для зйомки портретів, макрозйомки телеоб'єктивом та інших жанрів. Оптичні елементи з низькодисперсійного скла (ED) та система плаваючих лінз сприяють покращенню якості зображення,справляючись із частою для телеоб'єктивів проблемою хроматичної аберації.
 
Швидка система автофокусування оптимізована для фото- та відеозйомки
Точне та швидке позиціонування двох масивних груп оптичних елементів системи фокусування здійснюється за допомогою двох незалежних приводів: потужний ультразвуковий привід SSM кільцевого типу (RDSSM) відповідає за позиціонування передньої групи лінз, а подвійний лінійний привід - за позиціонування задньої групи. Точність позиціонування оптичних елементів покращується за рахунок отримання даних зворотного зв'язку в умовах реального часу від численних датчиків положення, що забезпечує максимально ефективну роботусистеми АФ об'єктива.
 
Удосконалена система АФ для бездоганно чітких відеозаписів
Два лінійні приводи системи фокусування потрібні для приведення в дію коливального механізму, який відповідає за роботу системи контрастного АФ під час зйомки відео. Оптична конструкція сприяє мінімізації коливань кута огляду та тихій роботі механічних компонентів, що позитивно впливає на ефективність та точність фокусування як при фото-, так і відеозйомці.
 
Комфортна робота та надійність для позастудійної зйомки
Міцна конструкція об'єктива з незмінною довжиною тубуса при фокусуванні та зумуванні значною мірою підвищуєзручність роботи у різноманітних знімальних ситуаціях. За допомогою кнопки утримання фокусування можна зафіксувати точку АФ навіть у режимі безперервного автофокусування, а перемикач обмежувача діапазону фокусування можна використовувати, щоб встановити діапазон фокусних відстаней і досягти максимальної швидкості роботи АФ.
 
11-пелюсткова діафрагма для розкішного малюнка «боке»
У стандартному випадку циркулярна діафрагма фірмового дизайну Sony має 9 пелюсток, проте в цьому об'єктиві реалізована 11-пелюсткова циркулярна діафрагма, завдяки якій малюнок об'єктива виходить ще м'якшим, а світло розподіляється ще природніше.
 
Чудовачіткість та контрастність
Поверхня лінзи рівномірно покрита спеціальним нанопокриттям за передовою технологією Nano AR, яке ефективно пригнічує відображення та перешкоджає виникненню відблисків та двоїння зображення, підвищуючи чіткість, контрастність та якість зображення. (1. Покриття Nano AR / 2. Скло / 3. Світло, що пропускається)
 
Знімне поворотне кріплення для штатива
Універсальне кріплення об'єктива для штатива дозволяє легко знімати камеру зі штатива в ситуаціях, які потребують швидкої реакції та зйомки з рук. Кріплення також оснащене поворотним механізмом, за допомогою якого можна швидко перемикатися між горизонтальним та вертикальним положенням камери.Фіксуючий механізм запобігає випадковому від'єднанню об'єктива.

Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE

Тип Длиннофокусные (телеобъективы)
Байонет Sony E-mount (NEX)
Кількість пелюсток діафрагми 11
Максимальна діафрагма 2.8
Мінімальна діафрагма 22
Вага 1480 г (без крепления для штатива)
Найменша фокусна відстань 70 мм
Найбільша фокусна відстань 200 мм
Діаметр різі для фільтрів 77 мм
Фокусування Ультразвуковий
Ультразвуковой
Додаткові характеристики Формат: полный кадр, 35 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35 мм (APS-C): 105-300 мм
Группы / элементы в объективе: 18/23
Угол обзора (35 мм): 34°–12° 30'
Угол обзора (APS-C): 23°–8°
Минимальная дистанция фокусировки: 0.96 м
Максимальный коэффициент увеличения: 0.25x

* Технічні характеристики Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Об'єктиви Sony SEL70200GM 70-200mm f/2,8GM OSS FE

Код товару: 342436
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342549
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318902
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →