Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE

Код товару: 342534
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE

Об'єктив Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II , що є поліпшеним варіантом стандартного зуму, не тільки менше і легше, ніж попереднє покоління, але і має безліч поліпшень оптики, фокусування та управління, які роблять його найбільш зручним.

Ціна: 95804 грн
шт

Опис товару Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE

 Якість основного зображення G

Оптика цього зуму, створена для того, щоб конкурувати з простими об'єктивами, була модернізована, щоб забезпечити ще більшу роздільну здатність, чіткість та якість боке.
 
Яскрава постійна діафрагма f/2.8 дозволяє користувачам робити знімки в умовах слабкого освітлення та з малою глибиною різкості.
Два елементи ED (з наднизькою дисперсією) та два елементи Super ED ефективно пригнічують хроматичні аберації та колірну окантовку, підвищуючи чіткість та точність кольору.
П'ять асферичних елементів, у тому числі два крайні асферичні елементи (XA), зводять до мінімуму сферичні аберації, спотворення, а також зменшують боке«цибулинне кільце».
Nano AR Coating II контролює відблиски та ореоли завдяки новій оптичній конструкції, що зменшує внутрішні відбиття.
Діафрагма з 11 пелюстками допомагає створювати плавне кругле боці за будь-яких значень діафрагми.
Швидше автофокусування та плаваючий механізм фокусування
Швидше фокусування, покращена зйомка крупним планом і розширений контроль — це переваги переробленої системи фокусування.
 
Чотири лінійні двигуни XD (екстремально динамічні) сприяють значному поліпшенню характеристик фокусування в порівнянні з системою DDSSM попередника, включаючи більш швидку, тиху та точнуавтофокусування, яке ідеально підходить як для фото, так і для фотографій.
Швидше автофокусування означає покращене фокусування при роботі з об'єктами, що швидко рухаються; підтримується зйомка зі швидкістю до 30 кадрів в секунду, повне автофокусування зберігається навіть при зупинці зйомки, а відстеження фокусування можливе навіть при зміні положення масштабування.
Плаваючий механізм фокусування допомагає підтримувати якість зображення в усьому діапазоні фокусування, що особливо важливо, враховуючи вражаючі характеристики цього об'єктива при зйомці крупним планом: мінімальна відстань фокусування 8,3 дюйма у положенні 24 мм або 11,8 дюйма у положенні 70 мм максимальнезбільшення 0,32. х у положенні 70 мм.
Конструкція внутрішнього фокусування забезпечує швидке фокусування, а також зберігає загальну довжину об'єктива під час роботи.
Покращені можливості керування та відео
Так само, як дизайн камери став привабливим як для фото-, так і для відеозйомки, цей об'єктив також був оновлений за рахунок серії та атрибутів, спеціально призначених для потреб відеозйомки.
 
Дихання фокусу, зміщення фокусу та осьове зміщення під час масштабування були зведені до мінімуму, щоб запобігти небажаним рухам та змінам кута огляду для більшої точності композиції під час запису.
Підтримує функцію компенсаціїдихання в деяких кінокамерах та камерах Alpha.
Лінійні двигуни XD також особливо тихі, що дозволяє краще використовувати автофокусування під час запису відео.
Linear Response MF забезпечує природне, інтуїтивно зрозуміле ручне керування фокусуванням.
Кільце ручної діафрагми можна відклацнути для безшумної роботи, а плавність зуму можна відрегулювати залежно від бажаного моменту, що крутить.
Компактна, легка та міцна конструкція
Один з найкомпактніших і найлегших стандартних зум-об'єктивів з діафрагмою f/2.8, цей об'єктив не втрачає уваги свої професійні якості, а також залишається захищеним від негоди і міцним об'єктивом для використання вважких умовах роботи.
 
Приблизно на 22% легше і на 18% менше свого попередника, цей зум-об'єктив є дуже портативним та універсальним варіантом для різних зйомок.
Тепер із кільцем ручної діафрагми можливе тактильне керування експозицією. Це кільце можна зняти для плавного та безшумного руху діафрагми або зафіксувати в положенні «А» для перемикання діафрагми на основі камери.
Дві програмовані кнопки утримання фокусування та перемикач режимів фокусування для інтуїтивно зрозумілого керування фокусуванням.
Перемикач плавності зуму для перемикання між плавним і тугим крутним моментом кільця зуму.

Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE

Тип Зум-объективы
Байонет Sony E-mount (NEX)
Кількість пелюсток діафрагми 9
Максимальна діафрагма 2.8
Мінімальна діафрагма 22
Вага 886 г
Найменша фокусна відстань 24 мм
Найбільша фокусна відстань 70 мм
Діаметр різі для фільтрів 82 мм
Фокусування Ультразвуковий
Автоматическая
Додаткові характеристики Формат: полный кадр, 35 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35 мм (APS-C): 36-105 мм
Группы / элементы в объективе: 13/18
Угол обзора (35 мм): 84-34°
Угол обзора (APS-C): 61-23°
Минимальная дистанция фокусировки: 0.38 м
Максимальный коэффициент увеличения: 0.24x
Комплект постачання Объектив
Бленда (ALC-SH141)
Передняя крышка объектива (ALC-F82S)
Задняя крышка объектива (ALC-R1EM)
Футляр

* Технічні характеристики Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Об'єктиви Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G FE

Код товару: 342519
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271124
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342268
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →