Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L

Код товару: 342268
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L

Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro. Компактний об'єктив 50 мм з функцією нахилу та зсуву забезпечує керування перспективою для отримання різких пейзажів та архітектурних планів.

Ціна: 106425 грн
шт

Опис товару Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L

 Спеціальний об'єктив серії L з постійною фокусною відстанню та керуванням перспективоюЗа допомогою об'єктива ви зможете керувати перспективою та глибиною різкості. nbsp;Ступінчасте регулювання, чудова оптична конструкція і точна оптика GMo забезпечують низький ступінь спотворень, чудову роздільну здатність по всьому кадру і макрозйомку з масштабом 1:2. без використання комп'ютера. Корекція перспективи та вертикалей Точне регулювання дозволяє коригувати нахил з кроком ±8,5°, зсув з кроком ±12 мм та можливістю поворотузсуву/нахилу на +/-90° в будь-якому напрямку для швидкого управління перспективою.Фокусування при макрозйомціФокусування при макрозйомці з відстані 27 см дозволяє знімати в масштабі 1:2 натуральної величини з можливістю управління перспективою та глибиною різкості. (UD) лінзи скорочують хроматичні аберації, покриття Air Sphere Coating та покриття з субхвильовою структурою дозволяють звести до мінімуму появу двоїння та відблисків.

Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L

Байонет Canon TS-E
Максимальна діафрагма f/2.8
Вага 945 г
Найменша фокусна відстань 50 мм
Найбільша фокусна відстань 50 мм
Діаметр різі для фільтрів 77 мм
Фокусування Ультразвуковий Автоматическая
Ручная

* Технічні характеристики Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Об'єктиви Canon TS-E 50mm f/2,8L

Код товару: 342539
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342485
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342267
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →