Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE)

Код товару: 105496
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE)

Тип об'єктива: універсальний / Фокусна відстань: 16 - 70 мм / Світлосила: f/4.0 / Мінімальна діафрагма: 22 / Мінімальна дистанція фокусування: 0.35 м / Sony E / Розмір матриці: APS-C / Привід автофокусування: мотор / Внутрішня фокус зображення / Діаметр фільтра: 55 мм / Габарити (діаметр/довжина): 67x75 мм / Вага: 308 г

Ціна: 48891 грн
шт

Опис товару Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE)

 Об'єктив Carl Zeiss з оптичним стабілізатором SteadyShot, технологія виготовлення об'єктивів AA та діафрагма F4 у всьому діапазоні фокусних відстаней 24-105 мм

Знімайте як професіонал - робіть знімки професійної якості, які передають кожну деталь та багатство кольору завдяки високоефективним об'єктивам Carl Zeiss.
 
Забудьте про відблиски - покриття антивідблиску для об'єктивів Zeiss T* усуває відблиски та двоїння зображення, що дозволяє отримувати знімки в чітких і природних кольорах.
 
Стабілізація зображення — стабілізатор SteadyShot автоматично компенсує рух і знижує тремтіння камери, завдяки чому зображення залишається нерухомим, навіть якщо цього нескажеш про ваші руки.
 
Втрачайте вагу, але не пікселі — Завдяки технології виготовлення об'єктивів AA камера SEL-1670Z забезпечує чіткість та ефективність за рахунок полегшеного та компактного об'єктива.
 
Не потрібні високі значення ISO — знімайте на максимальній діафрагмі F4 у всьому діапазоні фокусних відстаней і отримуйте приголомшливі та чіткі зображення, не підвищуючи рівень ISO.
 
Підвищена якість при слабкому світлі — робіть чудові знімки при слабкому освітленні в режимах підвищеної різкості об'єктів, що рухаються, і зйомки з рук в умовах сутінків.
 
У гущі подій - завдяки фокусній відстані 16-70 мм ви зможете вловити кожнудеталь на будь-якій відстані.
 
Готовий до всього — робіть знімки на відпустці, професійні портрети та все інше – завдяки універсальному функціоналу об'єктиви SEL-1670Z ідеально підходять для будь-якого випадку.
 
Добіться великих успіхів з маленькою камерою — об'єктиви з байонетом E забезпечать вашому компакту високу роздільну здатність знімків з якістю дзеркальної фотокамери.
 
Точне та швидке автоматичне фокусування - лінійний механізм приводу внутрішнього фокусування забезпечує практично безшумний зум і дозволяє знімати стильні фільми та фотографії.
 
Зйомка чудових портретів - конструкція циркулярної діафрагмидозволяє отримати розмитий задній план та ідеально підходить для професійної портретної зйомки.

Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE)

Система Sony
Тип Універсальний
Тип кріплення Sony E-mount (NEX)
Стабілізатор зображення є
Світлосила f/4
Тип діафрагми змінна
Трансфокатор (зум) Зум (змінна фокусна відстань)

* Технічні характеристики Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SONY 16-70mm f/4 OSS Carl Zeiss for NEX (SEL1670Z.AE)

Код товару: 342492
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342433
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342554
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →