Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange

Код товару: 283530
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange

Яскравий, сучасний та стильний мікроскоп із набором для дослідів. Збільшення: 64–1280 разів

Ціна: 9675 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange

 Стильний помаранчевий мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange\Апельсин створений для яскравих відкриттів! З його допомогою легко стежити за життям мікроскопічних організмів, вивчати рослинні та тваринні клітини, проводити прості досліди та серйозні дослідження. У комплекті є все, що потрібно досліднику-початківцю. Мікроскоп стане чудовим подарунком для школяра або студента-біолога. Оптика Три об'єктиви дозволяють отримати збільшення 64, 160 та 640 крат. Об'єктив 40xs має пружинний механізм. Якщо випадково торкнутися препарату об'єктивом, пружна основа відсунеться – і оптика, і препарат залишаться цілими. У комплект входить дворазова лінза Барлоу, з якою максимальне збільшення сягає 1280 крат. Якісна просвітлена оптика формує яскраву та чисту картинку. Підсвічування Мікроскоп забезпечений двома

Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange

Тип Мікроскоп
Керівник Монокуляр
Огляд світлові/оптичні, біологічні
додаткові характеристики В комплект входить набір для дослідів LevenhukK50, в якому є готові препарати, інструменти для виготовлення власних зразків та докладний посібник з корисною інформацією про роботу мікроскопа та опис експериментів. Кейс Мікроскоп поставляється у міцному пластиковому кейсі, який надійно захищає прилад від пилу та механічних пошкоджень.

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange

Код товару: 219907
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158605
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154097
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →