Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi

Код товару: 192766
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi

Тип мікроскопа: • Кишеньковий
• Цифровий
Насадка: LCD-екран
Збільшення: 10 - 1200 х

Ціна: 10277 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi

 Levenhuk DTX 700 Mobi — це компактний портативний мікроскоп із цифровою камерою та LCD дисплеєм, який призначений для вивчення непрозорих об'єктів. У будь-якому зручному місці можна перевірити на справжність монети та марки, визначити мінерали та каміння, оглянути електронні деталі, оцінити ювелірні вироби тощо. Ця модель може використовуватися як у ремонтних майстернях, так і в домашніх умовах для різних хобі.

 
Levenhuk DTX 700 Mobi оснащується камерою 5 Мп, яка здатна створювати фото з високою роздільною здатністю, а також записувати відео 1080p із частотою 30 кадрів у сек. Зображення виводиться на поворотний РК-дисплей, який дозволяє користувачеві вибрати найбільш зручне положення дляроботи, а також доступний виведення зображення на зовнішній монітор. Для збереження медіаконтенту потрібна картка пам'яті microSD, максимальний розмір якої не повинен перевищувати 32 Гб. ПЗ, що додається, для обробки зображень має функцію визначення кутових і лінійних розмірів зразків, а також дозволяє додавати написи і малюнки на фото. Усі необхідні кабелі та програмне забезпечення входять до комплекту поставки.
 
Разом із цифровим зумом користувачеві доступне збільшення в діапазоні від 10 до 1200 крат. Підсвічування мікроскопа складається з 8 світлодіодів із регулюванням яскравості. Також можна використовувати вбудований поляризаційний фільтр, який мінімізує відблиски та відображення від металевих таскляних поверхонь, що робить картинку чистішою та дозволяє посилити насиченість кольорів.
 
Живлення мікроскопа здійснюється від мережі змінного струму та акумулятора, який забезпечує до 2.5 годин безперервної роботи на одному заряді.

Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi

Тип Кишеньковий
Керівник LCD – екран
Огляд • Цифровий
додаткові характеристики Можливість запису фото та відео, виведення зображення на зовнішній екран
Програма для редагування зображень із функцією вимірювання об'єктів
Живлення від акумулятора або мережі змінного струму

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk DTX 700 Mobi

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk DTX 700 Mobi

Код товару: 154097
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300832
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154099
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX TV 11481 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →