Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD

Код товару: 192767
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD

Тип мікроскопа: Цифровий
Насадка: LCD-екран
Збільшення: 10 - 1200 х

Ціна: 14620 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD

 Цифровий мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD ідеально підходить для контролю якості та ремонту дрібних деталей, а також для вивчення комах, каменів та мінералів, монет та багато іншого. Мікроскоп оснащується кольоровим РК-дисплеєм, цифровою камерою, LED підсвічуванням, вбудованим фільтром поляризації, а також цифровим зумом, що надає користувачеві збільшення в діапазоні від 10 до 1200 крат. Наявність вбудованого екрану сприяє комфорту при тривалому використанні мікроскопа, що оцінять працівники ремонту техніки.

 
Зображення формується 5-мегапіксельною камерою, що відображається вбудованим 5-дюймовим РК-монітором з кнопками керування, а також може виводитися на зовнішній екран.Користувач може вибирати якість фото та відео, режим інтервального або циклічного запису, а також введення часу та дати зйомки. Для збереження медіаконтенту потрібна картка пам'яті microSD, максимальний розмір якої не повинен перевищувати 32 Гб. ПЗ, що додається, для обробки зображень має функцію визначення кутових і лінійних розмірів зразків, а також дозволяє додавати написи і малюнки на фото. Усі необхідні кабелі та програмне забезпечення входять до комплекту поставки.
 
Підсвічування мікроскопа складається з 8 світлодіодів з регулюванням інтенсивності освітлення. Також можна використовувати вбудований поляризаційний фільтр, який мінімізує відблиски та відображення від металевих таскляних поверхонь, що робить картинку чистішою та дозволяє посилити насиченість кольорів.
 
Живлення мікроскопа здійснюється від мережі змінного струму та акумулятора, який забезпечує до 3 годин безперервної роботи на одному заряді.

Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD

Тип Цифровий
Керівник LCD – екран
Огляд Оптичне скло
Інтерфейси Системні вимоги

ОС: Windows 7/8/10, Mac 10.14 та вище, ЦПУ від P2 1 ГГц, ОЗУ від 512 МБ, відеокарта від 512 МБ, роз'єм USB 2.0, CD-ROM
додаткові характеристики Можливість підключення іншого обладнання

картки пам'яті microSD до 32 ГБ (немає в комплекті); комп'ютер: через USB-кабель (у комплекті); телевізор: через AV-кабель (у комплекті)

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk DTX 700 LCD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk DTX 700 LCD

Код товару: 221591
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX RC3 16340 грн
Код товару: 158610
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154089
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk 700M 20812 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →