Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO

Код товару: 212831
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wirbel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO

Компактна модель апарату для чищення, миття та сушіння текстильних матеріалів будь-якого типу. Версія I оснащена баком із нержавіючої сталі. Апарат оснащений насосом потужністю 28 Вт, продуктивністю 0,95 л/хв та тиском 4 бар. Знімний бак для миючого засобу ємністю 7 літрів.

Ціна: 17759 грн
шт

Опис товару Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO

    Мийний пилосос Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO - чергове підтвердження того, що інженери-конструктори та дизайнери компанії здатні знаходити все нові і нові технологічні рішення, що покращують роботу пристроїв, що виробляються фірмою. Розглянутий варіант пилососа комплектується зручною ручною насадкою і шлангом, що всмоктує, довжина якого становить 6 м, а перетин - 40 мм.
Основна технічна база пристрою передбачає оснащення насосом із конфігурацією потужності 28 Вт, продуктивністю 0,95 л/хв та тиском 4 бар. Компактні габарити пилососа 50х38х48,5 см дозволяють зберегти багато вільного місця при зберіганні, а невелика для такої продуктивності вага в 11 кг - гарантія того, щоманіпуляції з пристроєм та його транспортування не заберуть багато сил. Також для загальної зручності користувача передбачений кабель довжиною 10 м для підключення пилососа до мережі 220-240 В 50-60 Гц.
Техніка працює з рівнем шуму в 60 дБ. Для оперативності в обслуговуванні при заміні миючого засобу встановлено бак на 7 л зі знімною конструкцією, а для накопичення до вивантаження відходів, що збираються, використовується стійкий до зовнішніх факторів сталевий нержавіючий бак ємністю 11 л.
   Основленість моделі POWER EXTRA 7 I AUTO: всмоктувальний шланг з коліном 6 м; ручна насадка.

Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO

Тип Для вологого прибирання
живлення Від мережі 230 В
споживана потужність 1250 Вт
Витрата повітря 71 л/с
Об'єм контейнера для сміття 11 л
Об'єм рідини
Додатково Довжина кабелю: 10 м
Кількість двигунів: 1
Матеріал бака: метал
Розрідження: 235 мбар
Система збирання бруду: бак
Тип збирання: хімічне очищення
Рівень шуму: 60 дБ(А)
Габарити: 50 x 38 x 48,5 см
Вага 11 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wirbel POWER EXTRA 7 I AUTO

Код товару: 145894
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310559
На замовлення, 1-3 дні
IDROBASE Pulito 6 21586 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →