Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv

Код товару: 25568
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Karcher
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv

Маса, (кг) 15
Витрата повітря, (л/с) 61
Розрідження, (мбар) 230
Об'єм сміттєзбірника, (л) 14

Ціна: 20382 грн
шт

Опис товару Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv

Пилосос для вологого та сухого прибирання NT 14/1 Eco, розроблений спеціально для майстрів різного профілю. Тому в апарат закладено цілу низку рішень, що значно полегшують роботу, але не обтяжують сам апарат. Компактний, зручний, продуманий у всіх деталях.
Особливості пилососа: надійне шасі зі сховищем для аксесуарів, зручна велика транспортна ручка та компактний, знімний з шасі пилосос. Апарат разом із закріпленим на ньому ящиком з інструментами можна легко перевозити з одного об'єкта на інший. Тому пилосос ідеально підходить для автосервісу, сантехніків, теслярів, монтажників виставкових стендів та торгових інтер'єрів, плиточників, малярів таелектриків.
Пилосос має надійний захист корпусу від ударів. Щілинна насадка і три трубки, що всмоктують, акуратно укладені в основу апарату і легко доступні з задньої сторони шасі. При необхідності вакуумний блок може бути легко від'єднаний від шасі для використання його на верстаті, полиці, на драбині і т.п.
Великі колеса забезпечують зручність під час перевезення. Усі моделі оснащені зручним ножним вимикачем. Напівавтоматична система дозволяє фільтру завжди бути чистим, щоб гарантувати постійно високу потужність всмоктування протягом тривалих періодів роботи. При всмоктуванні рідини електронний датчик автоматично вимикає прилад при заповненні бака.пилососа.
Пилосос ідеальний для майстрів, які проводять будь-які монтажні роботи у клієнта.

Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv

Тип волога та суха
живлення аквафільтр
споживана потужність контейнер
Витрата повітря 14 л
Об'єм контейнера для сміття 1380 Вт
Об'єм рідини на корпусі
Клас основного фільтра для пилу 7,5 м
Додатково телескопічна
Вага н.д.

* Технічні характеристики Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Karcher NT 14/1 Eco Adv

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Karcher NT 14/1 Eco Adv

Код товару: 310559
На замовлення, 1-3 дні
IDROBASE Pulito 6 21586 грн
Код товару: 151585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25424
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →