Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг IDROBASE Pulito 6

Код товару: 310559
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: IDROBASE
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг IDROBASE Pulito 6

Потужний триступінчастий двигун. Має великий вибір аксесуарів для чищення. Система охолодження "Байпас" - для охолодження двигуна використовується окреме підведення повітря, а не те, що потрапляє в пилосос разом з пилом і сміттям. Зручна ручка для переміщення порохотягу з місця на місце. Два стаціонарні колеса і два поворотні ролики полегшують транспортування і забезпечують хорошу маневреність під час прибирання. Має СЕ маркування. Міцний та місткий металевий контейнер для збору сміття. Спеціальний запобіжник автоматично відключає пилосос, як тільки рідина всередині контейнера досягає максимального рівня.

Ціна: 21586 грн
шт

Опис товару Порохотяг IDROBASE Pulito 6

 Пилосос Idrobase PULITO 6 IB.2019 - обладнання для вологого та сухого прибирання різних поверхонь. Дана модель оснащена містким оцинкованим сміттєзбірником ємністю 62 літри. Призначення: використовуються на автомийках, СТО, автосервісі для чищення автомобілів; для вологого та сухого прибирання у готелях, офісах, різних установах.

Порохотяг IDROBASE Pulito 6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг IDROBASE Pulito 6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг IDROBASE Pulito 6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг IDROBASE Pulito 6

Тип Порохотяг
живлення Від мережі
споживана потужність 3500 Вт
Витрата повітря 199 л/с
Об'єм контейнера для сміття 62 л
Клас основного фільтра для пилу Л
Додатково 580х720х980 мм
Вага 27 кг

* Технічні характеристики Порохотяг IDROBASE Pulito 6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг IDROBASE Pulito 6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на IDROBASE Pulito 6

Код товару: 151585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25424
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205358
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →