Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I

Код товару: 212830
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wirbel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I

Миючий пилосос Wirbel POWER EXTRA 7 I відноситься до типу досить універсальних багатофункціональних конструкцій, здатних одночасно виконувати цілий цикл завдань, до якого входить миття, чищення та подальше сушіння виробів з текстильного матеріалу будь-якого виду.

Ціна: 18447 грн
шт

Опис товару Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I

    Мийний пилосос Wirbel POWER EXTRA 7 I відноситься до типу досить універсальних багатофункціональних конструкцій, здатних одночасно виконувати цілий цикл завдань, до якого входить миття, чищення та подальше сушіння виробів з текстильного матеріалу будь-якого виду. Одна з базових характеристик, що відрізняють цю модель, - це оснащення конструкції довговічним контейнером для сміття зі сталі-нержавіючої сталі ємністю 11 л, а для миючого засобу передбачений резервуар на 7 л зі знімною конструкцією. Впроваджений продуктивний насос, що забезпечує продуктивність 0,95 л/хв, тиск 4 бар і потужністю 28 Вт. Використовувати цей пилосос спеціалізовано для сухого прибирання дозволитьдодатковий набір аксесуарів, придбаний окремо. Список конструктивних параметрів включає максимальну потужність пилососа 1250 Вт, номінальну потужність 1100 Вт, габаритні характеристики конструкції 50х38х48, 5 см та її вага 11 кг (без аксесуарів). Пристрій працює від мережі 220-240 50/60 Гц, до якої підключається за допомогою 10-метрового кабелю. Оптимальна сила всмоктування реалізована співвідношенням значень розрідження 235 мбар та витрати повітря 71 л/c.
    Комплектація: всмоктувальний шланг з коліном 2,5 м; подовжувальна трубка 0,5 м; насадка для підлоги; ручна насадка; вирва д. 8мм.

Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I

Тип Для вологого прибирання
живлення Від мережі 230 В
споживана потужність 1250 Вт
Витрата повітря 71 л/с
Об'єм контейнера для сміття 11 л
Об'єм рідини 7 л
Додатково Довжина кабелю: 10 м
Кількість двигунів: 1
Матеріал бака: метал
Розрідження: 235 мбар
Система збирання бруду: бак
Тип збирання: хімічне очищення
Рівень шуму: 60 дБ(А)
Габарити: 50 x 38 x 48,5 см
Вага 11 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 I

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wirbel POWER EXTRA 7 I

Код товару: 25568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310559
На замовлення, 1-3 дні
IDROBASE Pulito 6 21586 грн
Код товару: 151585
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →