Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P

Код товару: 212832
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wirbel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P

Миючий пилосос Wirbel POWER EXTRA 7 P - апаратний засіб, що має високу надійність, чудовий ресурс і має достатній потенціал для робіт з текстильними матеріалами, які включають чищення, миття та сушіння.

Ціна: 17329 грн
шт

Опис товару Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P

    Мийний пилосос Wirbel POWER EXTRA 7 P - апаратний засіб, що має високу надійність, чудовий ресурс і має достатній потенціал для робіт з текстильними матеріалами, які включають чищення, миття та сушіння. Ключові параметри передбачають споживану потужність 1250 Вт, продуктивність 0,95 л/хв, а сила тиску, що створюється, досягає 4 бар. Стрімко прискорює маніпуляції з пристроєм і спростить безпосередній процес обслуговування практичний бак зі знімною конструкцією, що дозволяє вміщувати до 7 літрів води, що містить миючий засіб. У даній моделі керування насосом реалізується незалежно, при цьому його потужність становить 28 Вт, що достатньо дляефективного нагнітання тиску Перевагою придбання додаткової комплектації аксесуарами є те, що за її наявності даний інструмент може також якісно виконувати сухе прибирання. Технологічні особливості конструкції передбачають рівень шуму при роботі 60 дБ, габарити пилососа 50х38х48,5 см, вага 11 кг, об'єм сміттєзбірника 11 л, параметри розрідження 235 мбар та витрати повітря 71 л/с. Живлення пристрою здійснюється від стандартної мережі 220-240 В 50/60 Гц.

Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P

Тип Для вологого прибирання
живлення Від мережі 230 В – 50 Гц
споживана потужність 1250 Вт
Витрата повітря 71 л/с
Об'єм контейнера для сміття 11 л
Об'єм рідини 7 л
Додатково Труба всмоктування: подовжувальна трубка 0,5 м
Насадки: насадка для підлоги / ручна насадка
Довжина мережевого шнура: 10 м
Габарити: (ВхШхГ) 50 x 38 x 48,5 см
Вага 11 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Wirbel POWER EXTRA 7 P

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wirbel POWER EXTRA 7 P

Код товару: 145894
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310559
На замовлення, 1-3 дні
IDROBASE Pulito 6 21586 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →