Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Код товару: 240078
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN FOR SONY E-MOUNT ART - новий портретний об'єктив для бездзеркальних камер з байонетом E. Наново розроблений об'єктив з популярною фокусною відстанню 85мм.

Ціна: 40678 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN FOR SONY E-MOUNT ART - новий портретний об'єктив для бездзеркальних камер з байонетом E. Наново розроблений об'єктив з популярною фокусною відстанню 85мм. Значно менше та легше свого колеги - Sigma 85mm f1.4 DG HSM Art
 
На додаток до п'яти елементів SLD (SpecialLowDispersion) і однієї асферичної лінзи оптична конструкція 85mm F1.4 DG DN Art включає новітнє скло з високим показником заломлення, призначене для ретельної корекції спотворень, які не можуть бути усунені програмно на стороні камери . Особливий акцент на корекцію осьової хроматичної аберації дозволить фотографу насолодитися чіткими зображеннями без розпливання кольорів, аж до максимальної.діафрагми F1.4.
 
Вага нового 85mmF1.4 DG DN Art складає 630г при діаметрі фільтра 77мм та довжині менше 95мм. Великий діаметр передньої лінзи, неперевершені оптичні характеристики, компактні розміри та невелика вага - об'єктив спочатку розроблений для бездзеркальних камер і пропонує недосяжну комбінацію характеристик.
 
Система автофокусування оснащена новим кроковим двигуном, оптимізованим як для фазового AF, так і для контрастного. Це робить фотографування не тільки плавним, але й дозволяє зменшити розміри об'єктива.

Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Система Sony
Формат Повний кадр
Тип Стандартний, портретний
Тип кріплення Sony E-mount (NEX)
Стабілізатор зображення Ні
Світлосила Є
Тип діафрагми f/1.4
Трансфокатор (зум) Фіксована фокусна відстань

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 85mm f/1.4 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Код товару: 342458
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342548
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342442
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →