Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Код товару: 237935
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM. Об'єктив відмінно підходить для будь-якого професійного фотографування. Знімати можна навіть найменші об'єкти, тому якісні знімки вам забезпечені!

Ціна: 4171 грн
шт

Опис товару Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Об'єктив Canon EF-S 18-55мм f/4-5.6 IS STM. Об'єктив відмінно підходить для будь-якого професійного фотографування. Однак і в умілих руках фотографа-початківця можна зробити найкращі кадри. Знімати можна навіть найменші об'єкти, тому якісні знімки вам забезпечені!
 
Дивлячись на цю модель можна впевнено сказати, що компанія виробляє для своїх споживачів лише найкращі об'єктиви. Технічна сторона моделі оснащена максимально повно, тому зробити погане фото навіть навмисно практично неможливо. Тепер про це детальніше.
 
Нова технологія стабілізації зображення
У даній моделі використано технологію динамічної стабілізаціїзображення в 3,5 ступені. Тому навіть найменший рух камери система вловлює та усуває під час зйомки. Це важливо при зйомці у темних приміщеннях або без штатива. При розпізнаванні об'єкта проводиться автоматичне відключення стабілізації по вертикалі чи горизонталі відповідно. Тому фото чи відео буде чітким навіть за умов для цього несприятливих.
 
Відмінна якість зображень
Слід зазначити, що даний об'єктив оснащений лінзою з ультранизькою дисперсією. Саме ця обставина забезпечує відмінну якість матеріалу, навіть під час руху чи недостатньої кількості світла. Мінімальна фокусна відстань дає можливістьзробити чіткий знімок навіть найменшого об'єкта.
 
Технічна складова об'єктива
Серед усіх технічних переваг не можна не відзначити його компактність - телеоб'єктив важить лише 375 грам, що для такого типу об'єктиву дуже мало. Крім цього, можна відзначити і такі технічні характеристики:
  • Еквівалентна фокусна відстань
  • Діафрагма у 7 пелюсток
  • Мінімальна дистанція фокусування
  • Стабілізатор зображення в 3 ступені
  • Діаметр фільтра 58 мм

Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Система Canon
Тип Телеоб'єктив
Тип кріплення Canon EF-S
Стабілізатор зображення Є
Світлосила Є
Тип діафрагми f/4.0

* Технічні характеристики Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Код товару: 342392
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233098
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112776
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →