Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний

Код товару: 240257
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний

Мікроскоп Levenhuk 5ST - сучасний інструментальний мікроскоп, який успішно може застосовуватися не тільки в домашній, але і в професійній лабораторії. Одна з основних особливостей даної моделі - це дуже велика робоча відстань 160 мм, яка дозволить вивчити найбільші зразки біологічних матеріалів, а також геологічні зразки, ювелірні вироби, годинник, текстиль, продукти тваринництва та інше.

Ціна: 21844 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний

Мікроскоп Levenhuk 5ST - сучасний інструментальний мікроскоп, який успішно може застосовуватися не тільки в домашній, але і в професійній лабораторії. Одна з основних особливостей даної моделі - це дуже велика робоча відстань в 160 мм, яка дозволить вивчити найбільші зразки біологічних матеріалів, а також геологічні зразки, ювелірні вироби, годинник, текстиль, продукти тваринництва та ін. Сучасні інструментальні мікроскопи (стереомікроскопи) здатні передавати високоякісне об'ємне зображення зразків, що спостерігаються. Це дозволяє детально вивчити всі його особливості та провести точні виміри його зовнішніх розмірів, без похибок чи неточностей. Данамодель мікроскопа дозволяє отримувати збільшення від 20 до 40 разів. Базова комплектація включає окуляри WF10х і об'єктиви: 2х і 4х. Бінокулярна насадка Levenhuk 5ST має нахил у 60° щодо вертикалі, що додає додаткову зручність при спостереженні – проводячи дослідження, ви не відчуватимете дискомфорту та зможете працювати довше без зайвої напруги. Для індивідуального налаштування приладу бінокуляри мають можливість регулювання між-зірочної відстані в діапазоні від 54 до 76 мм. Для налаштування різкості передбачена можливість грубого фокусування – на корпусі мікроскопа є спеціальне коліщатко. Для освітлення об'єкта, що вивчається, є два вбудовані підсвічування: верхнє інижня. Щоб дослідження було більш продуктивним, можна повернути предметний столик чорною або білою стороною вгору, залежно від кольору зразка, що вивчається. Комплектація: Мікроскоп Levenhuk 5ST Бінокулярна насадка з гумовими наочниками Окуляри 10х (2 шт.) Об'єктиви 2х (1 шт.), 4x (1 шт.) Силіконовий чохол Предметний столик з темним та світлим полем Предметний столик із матового скла Інструкція з експлуатації та гарантійний талон

Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний

Тип стереоскопічні
Керівник з кутом нахилу 60 °
Огляд мікроскоп
Інтерфейси Джерело живлення

220 В/50 Гц
додаткові характеристики Предметний столик із препаратоутримувачами, чорно-біла двостороння пластина

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk 5ST, бінокулярний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk 5ST, бінокулярний

Код товару: 154118
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk D70L 23951 грн
Код товару: 224732
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221592
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX RC4 25370 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →