Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний

Код товару: 240256
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний

Мікроскоп Levenhuk 1ST створений для дослідження руди, скельних порід, коштовностей та інших великих об'єктів розмірами від 1 до 5 мм у діаметрі. За рахунок високоякісної бінокулярної насадки скорочується навантаження на очі, чітко видно текстури об'єкта, що досліджується. Стане незамінним помічником для домашньої лабораторії чи майстерні.

Ціна: 3999 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний

Стереоскопічний мікроскоп Levenhuk 1ST має бінокулярну насадку і дозволяє працювати з мінералами, дорогоцінним камінням, монетами та іншими великими об'єктами. Робоча відстань мікроскопа становить 65 мм, що дозволяє вирішувати завдання різного рівня складності. Мікроскоп стане в нагоді дослідникам навколишнього світу, археологам, біологам, колекціонерам, інженерам. Оптика та конструкція мікроскопа Levenhuk 1ST Оптика мікроскопа дає 20-кратне збільшення і передає чітку та контрастну картинку з усього поля зору. Ви зможете бачити структуру зразків, розглядати дефекти на поверхнях, точні роботи з біологічними препаратами. Оптика моделі Levenhuk 1ST створює об'ємне зображення,підсвічування дозволяє працювати в умовах недостатнього освітлення. Над предметним столиком розташований світлодіодний освітлювач, яскравості якого вистачить навіть у нічний час. Підсвічування працює від двох батарейок типу АА (немає в комплекті). Ви можете зафіксувати зразок на предметному столику за допомогою металевих утримувачів. Для точного фокусування використовуйте ручку грубого налаштування. Основні особливості: Стереоскопічний мікроскоп з великою робочою відстанню Зручна бінокулярна насадка Світлодіодне підсвічування, що працює від батарейок Чохол для зберігання в комплекті Комплектація: Мікроскоп Бінокулярна насадка Окуляри WF10x (2 шт.) Об'єктив 2x Біла пластина (предметнийстолик) Пилозахисний чохол Інструкція з експлуатації та гарантійний талон

Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний

Тип стереоскопічні
Керівник WF10x
Огляд мікроскопа
Інтерфейси Предметний столик, мм Ø50, з препаратоутримувачами, біла пластина
додаткові характеристики Фокусування грубадіапазон регулювання: 35 мм

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk 1ST, бінокулярний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk 1ST, бінокулярний

Код товару: 154095
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX 50 4214 грн
Код товару: 224462
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300869
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →