Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний

Код товару: 169811
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний

Тип мікроскопа: Стереоскопічний
Насадка: бінокулярна
Збільшення: 20 - 40 х
Підсвічування: • верхнє (відбите світло)
• нижня (проходить світло)

Ціна: 12685 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний

Стереомікроскоп Levenhuk 3ST призначений для нескладних дослідницьких проектів у галузі біологи, геології та інших природничих сферах; може використовуватися як допоміжний інструмент для ремонтних робіт та рукоділля.

Конструкція мікроскопа відрізняється ергономічності. Гумові наочники середньої жорсткості виключають втому лицьової мускулатури при тривалих дослідженнях. Зручний нахил окулярних трубок запобігає напруженню шийних м'язів.

Скло, з якого виготовлена ​​оптика, має особливе незмивне покриття, що забезпечує максимально чітку картинку і точну передачу кольору.

Робоча відстань бінокулярного мікроскопа Levenhuk 3ST дорівнює 57 мм,завдяки чому під мікроскопом можна розглядати не тільки тонкі зразки на кшталт монет або марок, а й великі об'ємні зразки порід, грудки моху, корали тощо.

Тьмяне денне світло не затьмарить роботу зі стереомікроскопом Levenhuk 3ST, оскільки воно обладнане двома незалежними освітлювачами – верхнім та нижнім. Галогенні лампи, що використовуються в підсвічуванні, довговічні і гарантують яскравість освітлення, але при цьому надають видимій картинці теплий жовтуватий відтінок.

Предметний столик має металеві тримачі для фіксації препаратів. У комплект входять дві знімні круглі стільниці – напівпрозора матова та непрозора двостороння: для контрастування зі зразком її можнавстановити білою або чорною стороною вгору.

Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний

Тип Стереоскопічний
Керівник бінокулярна
додаткові характеристики Тип об'єктивів: лінзові
Розміри (ДxШxВ): 310 x 290 x 355 мм
Вага: 2.1 кг

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk 3ST, бінокулярний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk 3ST, бінокулярний

Код товару: 154117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198531
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk 320 Base 14104 грн
Код товару: 192767
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →