Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Levenhuk 320 Base

Код товару: 198531
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Levenhuk 320 Base

Серія: Levenhuk 3XX series
Тип мікроскопа: біологічний
Метод мікроскопії: світле поле

Ціна: 14104 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Levenhuk 320 Base

Мікроскоп відноситься до найпоширенішого типу - біологічний мікроскоп. Величезна кількість модифікацій мікроскопів цього типу, за оптичними і механічними характеристиками, дозволяє підібрати інструмент як для домашньої лабораторії найменшого або дослідника мікросвіту-початківця, так і для навчальних і науково-дослідних лабораторій.

Існує два основних методи вивчення зразків: світле поле та темне поле. Метод мікроскопії "світле поле" є найбільш поширеним. При спостереженні за методом світлого поля, зразок, що вивчається, видно як темніший на світлому тлі створюваному освітлювальною системою мікроскопа.

Максимальне збільшеннямікроскопа, звичайно, одна з важливих характеристик. Для даного мікроскопа воно становить 1000 крат. Проте при виборі мікроскопа слід врахувати, що якість зображення, на тих самих збільшеннях, може істотно відрізнятися в різних моделях мікроскопів. Ця різниця визначається, перш за все типом застосовуваних об'єктивів.

Цей мікроскоп оснащений ахроматичними об'єктивами, практично повністю позбавленими хроматичної аберації. Завдяки цьому зображення, яке дається мікроскопом, буде чітким навіть на великих збільшеннях до 800 разів.

Об'єктиви високої кратності мають пружну оправу (s). Конструкція з пружною оправою служить для запобігання пошкодженнюоб'єктива або мікро препарату, якщо під час фокусування об'єктив упреться в досліджуваний зразок.

Іммерсійний об'єктив (oil), яким обладнаний цей мікроскоп, у поєднанні з іммерсійним маслом повністю розкриє можливості максимального збільшення мікроскопа. На максимальному збільшенні Ви зможете докладно розглянути внутрішню будову одноклітинних організмів, внутрішню будову рослинної клітини та багато іншого, що приховує природа від нашого погляду в глибинах мікросвіту, що знаходяться на межі граничних можливостей оптичних (світлових) мікроскопів.

Мікроскоп Levenhuk 320 Base Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Levenhuk 320 Base в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Levenhuk 320 Base в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Levenhuk 320 Base

Тип Мікроскоп
Керівник Монокуляр
Огляд Біологічний
Інтерфейси ахроматичні 4х/0,1; 10х/0,25; 40х/0,65; 100х/1,25 (масляна іммерсія)
додаткові характеристики Конденсор
Аббе N.A. 1,25 з ірисовою діафрагмою

Діафрагма
ірисова

Фокусування
коаксіальна, груба (20 мм) та точна (0,02 мм)

* Технічні характеристики Мікроскоп Levenhuk 320 Base можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Levenhuk 320 Base

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk 320 Base

Код товару: 192767
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221591
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk DTX RC3 16340 грн
Код товару: 158610
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →