Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x

Код товару: 166189
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікроскопи Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x

Тип мікроскопа: Лабораторний
Насадка: бінокулярна
Збільшення: 40 - 400 x
Підсвічування: нижнє (проходить світло)
Окуляри: 10 x

Ціна: 13631 грн
шт

Опис товару Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x

Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x обладнаний спеціальною бінокулярною насадкою, нахиленою під 30-градусним кутом, що має можливість вільного обертання в горизонтальному напрямку. Це дозволяє декільком користувачам здійснювати дослідження без необхідності просторового переміщення приладу. При цьому оптична система дозволяє отримувати високоякісну картинку високої роздільної здатності. Мікроскоп отримав плавне регулювання міжзоряної відстані та кільця корекції діоптрій. Все це допомагає точно налаштувати пристрій під індивідуальні особливості та вимоги користувача.

Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x оснащений головкою револьверного типу з посадковимигніздами, які підходять під об'єктиви DIN-стандарту. У револьвер вкручені три об'єктиви - на 4х, 10х і 40х (із системою пружності). Два окуляри, що постачаються в комплекті з пристроєм, виготовлені згідно з ширококутною технологією, що дає можливість отримати розширене поле зору на предметі дослідження.

Модель має можливість дооснащення стандартними об'єктивами та окулярами, за допомогою яких можна підвищити рівень збільшення зображення. Крім того, за рахунок дообладнання сухим темнопольним конденсором Bresser, або ж темнопольним конденсором Bresser масляного типу, можна здійснювати дослідження в умовах темного поля.

Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікроскопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікроскопи и купити Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x

Тип Лабораторний
Керівник бінокулярна
Огляд Мікроскоп
додаткові характеристики • LED підсвічування
• живлення від батарейок
• препаратівник
• точне фокусування

* Технічні характеристики Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікроскоп Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Erudit Basic Bino 40x-400x

Код товару: 154117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198531
На замовлення, 1-3 дні
Levenhuk 320 Base 14104 грн
Код товару: 192767
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →