Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач VULKAN HY-12L-005

Код товару: 207100
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: VULKAN
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач VULKAN HY-12L-005

Акумуляторний обприскувач Vulkan HY-12L-005 відповідає всім найсуворішим стандартам якості. Модель обладнана потужним двигуном, якісною, довговічною батареєю. Зверніть увагу, завдяки своїм значним характеристикам, такий обприскувач відмінно справляється з будь-яким поставленим завданням. Лон використовується для розпилення рідких препаратів та води. Ви зможете захистити свої рослини від паразитів, хвороб, контролювати вологу. На акумуляторні обприскувачі Vulkan HY-12L-005 ціна невисока, тому кожен може купити такий інструмент.

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Обприскувач VULKAN HY-12L-005

12 л бак Зверніть увагу на значний об'єм бака у представленої моделі. обприскувач можна використовувати для вирішення досить великого обсягу завдань. місткий бак виготовлений із міцного пластику, який не боїться прямих сонячних променів та витримує удари. Ранцеве виконання Купити акумуляторні обприскувачі Vulkan HY-12L вигідне рішення, вони обладнані регульованими ранцевими ременями. Таке виконання дозволяє носити його на плечах. Так звільняються руки для зручної роботи, а також розподіляється навантаження зниження втоми. Робота від акумулятора Ця модель обладнана акумуляторною батареєю, яка підтримує роботу двигуна. Така особливість робитьінструмент автономним, його немає необхідності заправляти паливом або підключати до мережі. Сам акумулятор забезпечує якісну роботу двигуна. А також його тривале ввімкнення без підзарядки. Потужний акумулятор Рішення купити акумуляторний обприскувач дешево Vulkan HY-12L-005 вигідне рішення. Його акумулятор повністю розкриває робочий потенціал двигуна за рахунок своєї напруги 12 В. Завдяки ємним елементам живлення він довше пропрацює без необхідності встановлення на зарядку. Регулювання витрат Ви можете виконувати плавне налаштування ступеня витрати рідини. Таким чином, регулюється витрата добрив, контролюється ступінь їх розпилення на ділянці. Установка працює у вимкненомурежимі.

Обприскувач VULKAN HY-12L-005 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач VULKAN HY-12L-005 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач VULKAN HY-12L-005 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач VULKAN HY-12L-005

Тип Обприскувач акумуляторний
Влада, Л.С. Ні
Потужність, кВт Ні
Двигун акумуляторний
Об'єм танка 12 л
Вага 3 кг

* Технічні характеристики Обприскувач VULKAN HY-12L-005 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач VULKAN HY-12L-005

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VULKAN HY-12L-005

Код товару: 242684
На замовлення, 1-3 дні
START PRO SK-12 2709 грн
Код товару: 127176
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348734
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →