Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач START PRO SK-12

Код товару: 242684
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Start
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач START PRO SK-12

Використання помпового обприскувача робить незручною роботу в саду, особливо це стосується великих ділянок, фермерських наділів або приватних подвір'їв. Помпове обладнання необхідно підкачувати через кожні 10-15 хвилин роботи, при цьому воно не створює нормального тиску, необхідного для обробки плодових дерев. Вирішенням цієї проблеми буде купити продуктивний обприскувач START PRO SK-12 на акумуляторній батареї.

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Обприскувач START PRO SK-12

 Використання помпового обприскувача робить незручною роботу в саду, особливо це стосується великих ділянок, фермерських наділів або приватних подвір'їв. Помпове обладнання необхідно підкачувати через кожні 10-15 хвилин роботи, при цьому воно не створює нормального тиску, необхідного для обробки плодових дерев. Вирішенням цієї проблеми буде купити продуктивний обприскувач START PRO SK-12 на акумуляторній батареї. Принцип роботи акумуляторного обприскувача Садовий акумуляторний обприскувач є пристроєм, що складається з витратного бачка, помпового насоса, ємної акумуляторної батареї, шланга подачі і розпилювача. Рідина з бачка під власнимтиском потрапляє на мембрану помпи, яка, у свою чергу, нагнітає її через форсунку розпилювача. При цьому створюється тиск 0,15-0,4 МПа, якого достатньо для отримання струменя до 12 м. Технічні особливості Пристрій ранцевого типу призначений для навішування на спину оператора. Бачок виконаний із міцної пластмаси та повторює контур спини, що зручно при тривалій роботі. Місткість бака 16 літрів дозволяє здійснювати обробку великих територій без дозаправки. Зручний ремінь спеціальної конструкції не дає втомлюватись тривалий час. Надійний та продуктивний мембранний насос включається спеціальною клавішею керування, яка має резистор для регулюванняінтенсивності тиску. Телескопічна штанга-розпилювач з нержавіючої сталі дозволяє проводити обробку в важкодоступних місцях. Обприскувач оснащений регульованим соплом для зміни геометрії струменя та спеціальною системою фільтрації. Фільтри легко знімаються та прочищаються за потреби. Відгуки, розміщені в мережі, неодноразово підтверджують ефективність роботи системи. Пристрій має ємний акумулятор на 8А/год, який здатний працювати до 6 годин без підзарядки. Прилад має датчик рівня заряду батареї та спеціальну систему контролю тиску, яка попередить оператора, коли АКБ розрядиться до 10,5В.

Обприскувач START PRO SK-12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач START PRO SK-12 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач START PRO SK-12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач START PRO SK-12

Тип Акумуляторний
Влада, Л.С. 12
Потужність, кВт 12 В
Двигун діафрагмова
Об'єм циліндра 12
Об'єм танка 12 л
Споживання розпилення 1.2 мл/с
Асортимент розпилення 2-4 м
Вага 5 кг

* Технічні характеристики Обприскувач START PRO SK-12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач START PRO SK-12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на START PRO SK-12

Код товару: 127176
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348734
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263484
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →