Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач Grand AO-12

Код товару: 242699
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач Grand AO-12

Акумуляторний обприскувач Grand АО-12 розроблений чеськими інженерами з урахуванням сучасних вимог для побутового використання та може працювати кілька годин без підзарядки. Обробити ділянку 35 соток на одній зарядці акумулятора для обприскувача не проблема. Тиск, який створює діафрагмовий насос, дозволяє обробляти ділянки в радіусі 14 м від оператора.

Ціна: 1892 грн
шт

Опис товару Обприскувач Grand AO-12

Акумуляторний обприскувач Grand АО-12 розроблений чеськими інженерами з урахуванням сучасних вимог для побутового використання та може працювати кілька годин без підзарядки. Обробити ділянку 35 соток на одній зарядці акумулятора для обприскувача не проблема. Тиск, який створює діафрагмовий насос, дозволяє обробляти ділянки в радіусі 14 м від оператора. Їм можна користуватися в теплицях, оскільки він не виділяє токсичні речовини. Великий асортимент насадок, якими можна доповнити цей апарат, значно розширює можливості в застосуванні. Обприскувачем можна користуватися не тільки для боротьби зі шкідниками та обробки рослин але й застосовувати для нанесеннярідких ґрунтовок та емалей. Вся продукція торгової марки Grand - це застосування сучасних технологій та матеріалів, поєднане з високою якістю складання. особливості: Вбудований діафрагмовий насос. Акумулятор об'ємом 10 Ач. Існує датчик стану акумулятора. Місткий об'єм бака. Легкість апарата забезпечить не скрутну роботу. Наявність ременів для зручного використання при носінні за спиною. Можливість регулювати силу обприскування забезпечує регулятор.

Обприскувач Grand AO-12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач Grand AO-12 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач Grand AO-12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач Grand AO-12

Тип Акумуляторний
Влада, Л.С. 0.12
Потужність, кВт 12 В
Двигун діафрагмовий
Об'єм циліндра 12 л
Об'єм танка 12 л
Споживання розпилення 1.5-4.0
Асортимент розпилення 140 см
Вага 5.1 кг

* Технічні характеристики Обприскувач Grand AO-12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач Grand AO-12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grand AO-12

Код товару: 175197
На замовлення, 1-3 дні
Forte ОГ-12М 1978 грн
Код товару: 303575
На замовлення, 1-3 дні
NOWA OP 1516m 2064 грн
Код товару: 334401
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →