Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач Forte CL-18A

Код товару: 217656
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач Forte CL-18A

Акумуляторний (електричний) обприскувач • спосіб транспортування (перенесення): за спиною (ранцевий) • об'єм бака: 18 л • вага: 5,6 кг.

Ціна: 2451 грн
шт

Опис товару Обприскувач Forte CL-18A

Сучасний продуманий дизайн, компактність та практичність акумуляторного обприскувача Forte CL-18A (81438), безумовно, оцінять досвідчені користувачі. Представлений прилад призначений для обприскування рослин хімічними розчинами, що знищують шкідників. Слід зазначити конструкцію, завдяки якій оператор не відчуває дискомфорту під час тривалої роботи. Обприскувач оснащений містким баком об'ємом 18 літрів та розпилювальною трубкою з регульованою довжиною в межах 0,65-1,1 м. Модель одягається як ранець, тому руки користувача залишаються вільними. Для керування подачею рідини передбачено ручний важіль. Необхідно додати, що на повному заряді акумулятора обприскувач Forte CL-18A (81438) може функціонувати протягом 4 годин. У комплектацію моделі входять: акумулятор, зарядний пристрій, знімні розпилювальні сопла (3шт), мірна склянка, захисна маска та посібник.

Обприскувач Forte CL-18A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач Forte CL-18A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач Forte CL-18A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач Forte CL-18A

Тип Акумуляторний (електричний) обприскувач
Об'єм танка 18
Асортимент розпилення Довжина розпилювальної трубки, м:
0,65-1,1
Вага 5,6

* Технічні характеристики Обприскувач Forte CL-18A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач Forte CL-18A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte CL-18A

Код товару: 127182
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320451
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310389
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →