Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач VULKAN OLD-15L

Код товару: 206623
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: VULKAN
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач VULKAN OLD-15L

Обприскувач Vulkan OLD-15L – це унікальна модель. Навколо обприскувача встановлена ​​металева рама. OLD-15L комплектується літій-іонним акумулятором, що дозволяє заряджати акумулятор. Не чекати повних 8:00 зарядки, а, наприклад, протягом 30 хвилин підзарядити, допрацювати і потім поставити на повну зарядку.

Ціна: 4386 грн
шт

Опис товару Обприскувач VULKAN OLD-15L

 Дана модель комплектується гнучкою гумовою трубкою з фібрового скловолокна, що забезпечує її довговічність і стійкість до поломок. У цій моделі акумулятор знімний і доступ до нього дуже зручний. У комплекті є 3 насадки: регульована: регулюється струмінь від тонкого до серпанку. 1 кругла та 1 плоска. Також у цій моделі є звуковий індикатор розряду акумулятора. Обприскувач акумуляторний, ранцевого типу, з широкою металевою рамою, та зручними наплечними ременями. Обприскувач має ортопедичну проставку на спину та металеву раму спеціальної конструкції, яка мінімізує втому, оснащений цифровим вольтметром, має регулювання витрати робочого розчину, пластик стійкий до УФ-випромінювання.

Обприскувач VULKAN OLD-15L Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач VULKAN OLD-15L в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач VULKAN OLD-15L в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач VULKAN OLD-15L

Тип Акумуляторні
Влада, Л.С. Ні
Потужність, кВт Ні
Об'єм танка 15 л
Асортимент розпилення Немає даних
Вага 3 кг

* Технічні характеристики Обприскувач VULKAN OLD-15L можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач VULKAN OLD-15L

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VULKAN OLD-15L

Код товару: 263280
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai GS1615LI 5117 грн
Код товару: 127184
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320452
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →