Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нівелір Vitals Professional LL 5go

Код товару: 344226
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вимірювальні прилади Нівелір Vitals Professional LL 5go

Кількість ліній 1 вертикальна (120 °) і 1 горизонтальна лінії (360 °)
Час роботи до 13 годин
Довжина лазерної хвилі нм 520±5
Колір лазера зелений

Ціна: 4515 грн
шт

Опис товару Нівелір Vitals Professional LL 5go

 Лазерний рівень — пристрій для побудови рівної горизонтальної та/або вертикальної площини за допомогою світлодіодів, що відбиваються на поверхні у вигляді яскравої лінії зеленого кольору. Ці невеликі портативні пристрої значно полегшили роботу не тільки будівельникам, а й робітникам, які виконують внутрішнє оздоблення приміщення.

 
Рівень лазерний Vitals Professional LL 5go є професійним лазерним рівнем для побудови горизонтальних і вертикальних ліній. Дана модель проектує горизонталь 360 ° та вертикаль 120 °. При виробництві нівеліру використовується високоякісний діод торгової марки Osram, який виробляється в Німеччині.
 
Колірлазерного рівня – зелений. Найкраща видимість у порівнянні з червоними лазерними рівнями при високій освітленості.
 
Рівень лазерний Vitals Professional LL 5go має високу точність проектування, а похибка становить ±0,3 міліметра на метр.
 
Дальність проектування може досягати до 50 метрів при використанні додаткового пристрою, приймача лазерного променя, який можна купити в нашій компанії окремо. Без приймача робочий діапазон проектування становить до 30 метрів.
 
У моделі використовується акумулятор Li-ion ємністю 5200 мА∙год. Ця батарея дає повну свободу використання, при необхідності можна купити запасний елемент, який є впродажі. Акумулятор має величезний ресурс за циклами перезаряджання.
 
У комплекті постачання йде блок живлення та кабель type-C, а також є можливість працювати від мережі та паралельно заряджати батарею не гаючи часу на зарядку.
 
Рівень лазерний Vitals Professional LL 5go має функцію самовирівнювання 4 ± 1 °. При встановленні на нерівну поверхню нівелір зможе вирівнятися, якщо рівень завалений менш ніж на 4 °. Якщо кут вищий, він сигналізуватиме про це.
 
Важливою особливістю Vitals Professional LL 5go також є можливість проводити розмітку під кутом, заданим вручну. Ця функція дає можливість увімкнути пристрій після вирівнювання та блокуваннямаятника. Це дозволить комфортно робити розмітку під потрібними кутами, виставивши пристрій вручну.
 
Для транспортування передбачена зручна м'яка сумка.
 
В асортименті компанії також є додаткові аксесуари для збільшення функціональності лазерних рівнів, такі як: захисні окуляри, всілякі кронштейни, триноги, мішені та інші.

Нівелір Vitals Professional LL 5go Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нівелір Vitals Professional LL 5go в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вимірювальні прилади купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вимірювальні прилади и купити Нівелір Vitals Professional LL 5go в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нівелір Vitals Professional LL 5go

Тип Уровень лазерный
Точність ±0,3 мм/м
Число та напрямок променів 1 вертикальна (120°) та 1 горизонтальна лінії (360°)
живлення Аккумулятор
додаткові характеристики Температурный режим, °С –10…+50
Класс защиты IP 54
Резьбовое соединение 1/4″
Вага 0,63 кг
Обладнання 1. Лазерный уровень.

2. Зарядное устройство, адаптер.

3. Аккумуляторная батарея.

4. Сумочка.

5. Упаковка.

* Технічні характеристики Нівелір Vitals Professional LL 5go можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нівелір Vitals Professional LL 5go

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Professional LL 5go

Код товару: 230339
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134325
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344257
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →