Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нівелір Vitals Professional LL 2go

Код товару: 344225
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вимірювальні прилади Нівелір Vitals Professional LL 2go

Клас інструменту Побутовий
Тип пристрою Лінійні нівеліри
Клас лазера 2 (ІІ)
Колір лазерного променя Зелений

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Нівелір Vitals Professional LL 2go

 Великий асортимент нівелірів представлений на сайті нашого магазину. Ми пропонуємо Вам розглянути модельний ряд Віталс. Компанія вже не перший рік випускає недорогий, але якісний інструмент для професійного використання будинку. Лазерний нівелір Vitals Professional LL 2go чудове рішення. Такий дозволить швидко отримати розмітку на поверхні для монтажних чи оздоблювальних робіт. Він набагато ефективніший за ручний рівень, дозволить працювати швидше і ефективніше.

Ми рекомендуємо купити лазерний рівень Vitals Professional LL 2go. Представлена ​​модель оснащена надійним діодом виробництва Німеччини. Він відрізняється високою якістю роботи та довговічністю. Його ресурсвражаючий.
 
Живлення Li-ion 18650
Якщо говорити про високу якість такого продукту, варто акцентувати на тому, що як живлення він використовує акумулятор Літій-іонного типу. Має великий ресурс роботи, немає ефекту пам'яті і саморозряду. Фактор розміру такий, що він можна порівняти з класичними батарейками типу ААА. Зарядне гніздо type-C з адаптером.
 
Робота від мережі
Варто відзначити те, що представлена ​​модель відрізняється простотою заміни батареї без використання додаткового інструменту. Крім того, пристрій працює навіть від мережі, що відкриває ще більше можливостей використання.
 
Самовірівнювання
На лазерні нівеліри Vitals ProfessionalLL 2go ціна недорога. Ми рекомендуємо купити такий лазерний рівень для дому. Його функція автоматичної стабілізації проекції дозволить швидко розпочати роботу. Вам не потрібно буде вручну вирівнювати її, так що це спростить виконання роботи.
 
Робота із заблокованим маятником
Функція блокування маятника дозволить отримати проекцію під потрібним кутом. Це значно підвищує ефективність застосування приладу. Ми хочемо порекомендувати Вам купити лазерний рівень Віталс Vitals Professional LL 2go. З його допомогою можна зробити складний монтаж під будь-яким кутом.
 
Сумка для транспортування
Компактний прилад легко поміщається в невелику сумку, вона дозволяєбезпечно транспортувати та зберігати його.
 
Висока точність
Зверніть увагу, що такий лазерний рівень Vitals Professional LL 2go відрізняється підвищеною точністю. Він один із найефективніших у своїй категорії. Вона складає ±0,3 мм/м.

Нівелір Vitals Professional LL 2go Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нівелір Vitals Professional LL 2go в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вимірювальні прилади купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вимірювальні прилади и купити Нівелір Vitals Professional LL 2go в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нівелір Vitals Professional LL 2go

Тип Уровень
Лазерний діод 520±5
Точність ±0,3
живлення Аккумулятор
Вага 0.45 кг
Обладнання Лазерный уровень.
Зарядное устройство, адаптер.
Аккумуляторная батарея Li-ion 18650.
Сумочка.
Упаковка.

* Технічні характеристики Нівелір Vitals Professional LL 2go можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нівелір Vitals Professional LL 2go

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Professional LL 2go

Код товару: 134322
На замовлення, 1-3 дні
EINHELL TC-LD 25 2666 грн
Код товару: 139637
На замовлення, 1-3 дні
EINHELL TC-LL 2 2838 грн
Код товару: 263263
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →