Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нівелір Vitals Professional LL 16go

Код товару: 344224
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вимірювальні прилади Нівелір Vitals Professional LL 16go

Кількість ліній 2 вертикальних (360 °) та 2 горизонтальних лінії (360 °)
Час роботи до 8 годин
Довжина лазерної хвилі нм 520±5
Колір лазера зелений

Ціна: 8944 грн
шт

Опис товару Нівелір Vitals Professional LL 16go

 Лазерний рівень — пристрій для побудови рівної горизонтальної та/або вертикальної площини за допомогою світлодіодів, що відбиваються на поверхні у вигляді яскравої лінії зеленого кольору. Ці невеликі портативні пристрої значно полегшили роботу не тільки будівельникам, а й робітникам, які виконують внутрішнє оздоблення приміщення.

 
Рівень лазерний Vitals Professional LL 16go є професійним лазерним рівнем для побудови горизонтальних і вертикальних ліній. Дана модель проектує дві горизонталі 360 ° та дві вертикалі 360 °. Так як у моделі є нижня призма, її можна використовувати для роботи з плиткою та іншими покриттями для підлоги. При виробництві нівелірувикористовується високоякісний діод торгової марки Osram, який виробляється в Німеччині.
 
Колір лазерного рівня – зелений. Найкраща видимість у порівнянні з червоними лазерними рівнями при високій освітленості.
 
Рівень лазерний Vitals Professional LL 16go має високу точність проектування, а похибка становить ±0,3 мм на метр.
 
Дальність проектування може досягати до 50 метрів при використанні додаткового пристрою, приймача лазерного променя, який можна купити в нашій компанії окремо. Без приймача робочий діапазон проектування становить до 30 метрів.
 
У моделі використовується акумулятор Li-ion ємністю5200 мА∙год. Ця батарея дає повну свободу використання, при необхідності можна купити запасний елемент, який є у продажу. Акумулятор має величезний ресурс за циклами перезаряджання.
 
У комплекті постачання йде блок живлення та кабель type-C, а також є можливість працювати від мережі та паралельно заряджати батарею не гаючи часу на зарядку.
 
Рівень лазерний Vitals Professional LL 16go має функцію самовирівнювання 4 ± 1 °. При встановленні на нерівну поверхню нівелір зможе вирівнятися, якщо рівень завалений менш ніж на 4 °. Якщо кут вищий, він сигналізуватиме про це.
 
Важливою особливістю моделі Vitals Professional LL 16go є також можливість вироблятирозмітку під кутом, заданим уручну. Ця функція дає можливість увімкнути пристрій після вирівнювання та блокування маятника. Це дозволить комфортно робити розмітку під потрібними кутами, виставивши пристрій вручну.
 
Рівень лазерний Vitals Professional LL 16go вже відноситься до більш просунутої моделі та в комплекті постачання має пульт віддаленого керування. Це дуже зручно, особливо коли нівелір розміщений під стелею або залито підлогу і не можна переміщатися ним.
 
У даної моделі в комплекті поставки є два багатофункціональні кронштейни. Пристрої дозволять проводити мікроналаштування лазерного рівня та коригувати розмітку під вашіпотреби.
 
Для транспортування передбачений ударостійкий кейс з м'якою піною всередині для безпеки перенесення пристрою.
 
В асортименті компанії також є додаткові аксесуари для збільшення функціональності лазерних рівнів, такі як: захисні окуляри, всілякі кронштейни, триноги, мішені та інші.

Нівелір Vitals Professional LL 16go Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нівелір Vitals Professional LL 16go в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вимірювальні прилади купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вимірювальні прилади и купити Нівелір Vitals Professional LL 16go в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нівелір Vitals Professional LL 16go

Тип Лазерный уровень
Точність ±0,3
Число та напрямок променів 2 вертикальных (360°) и 2 горизонтальных линии (360°)
додаткові характеристики Длина лазерной волны, нм 520±5
Цвет лазера зеленый
Вага 2,74 кг
Обладнання 1. Лазерный уровень.

2. Зарядное устройство, адаптер.

3. Пульт дистанционного управления.

4. Поворотная платформа.

5. Кронштейн для лазерного уровня.

6. Аккумуляторная батарея.

7. Кейс.

8. Монтажная металлическая планка.

9. Упаковка.

* Технічні характеристики Нівелір Vitals Professional LL 16go можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нівелір Vitals Professional LL 16go

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Professional LL 16go

Код товару: 184579
На замовлення, 1-3 дні
TFA 313300 9761 грн
Код товару: 327980
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 129657
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →