Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black

Код товару: 191480
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Горизонтальні бруски та бруски Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black

Хочете купити один тренажер, а отримати одразу три? Тоді замовляйте тренажер типу «турник – бруси – прес» із кріпленням на стіну SP-Planeta L-4265T6!

Ціна: 2096 грн
шт

Опис товару Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black

 Призначення

Тренажер включає бруси, снаряд для преса і перекладину для підтягування. Такий набір дозволяє детально опрацювати м'язи плечового пояса, грудей, живота та спини, а також біцепси та трицепси.
 
Турник призначений для підтягування прямим і зворотним, вузьким і широким хватом. На брусах віджимаються, опрацьовуючи м'язи рук. Для рельєфного біцепса опускання виконуйте плавно, а у нижній позиції руки мають бути зігнуті під кутом 90˚. Якщо змінити ширину хвата, можна використовувати м'язи грудей. Для преса буде корисним підйом колін у висі або підйом прямих ніг.
 
Тіло тренується за рахунок роботи з власною вагою, але якщо спортсмен уже не новачок ійому цього мало, то цілком можна використовувати обважнювачі, оскільки снаряд легко витримує до 150 кг. Снаряд підходить для дітей та дорослих.
 
Опис снаряда
Турник складається з міцного металевого каркаса, покритого порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії, добре протистоїть потертостям і подряпинам. Товщина стін складає 2 мм. Підлокітники та спинка обтягнуті щільним поліуретаном, він не тріскається і не рветься навіть після багаторазових тренувань. М'який наповнювач робить заняття комфортнішими.
 
Особливості кріплення
Стіварно до стіни болтами прикріплюються лише два широкі гачки, сам тренажер просто підвішується на них.Таким чином, під конкретну вправу можна вибрати одне з двох положень тренажера, що значно розширює перелік вправ і робить використання снаряда зручнішим.
 
Переваги
 
Тренажер включає три снаряди.
Підходить для дітей та дорослих.
Турник – бруси дуже компактний, тому його можна вішати навіть у невеликі приміщення.

Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Горизонтальні бруски та бруски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Горизонтальні бруски та бруски и купити Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black

Призначення Комплексні тренування м'язів верхньої частини тулуба
Огляд Кріплення: до стіни
Вікова група: доросла, дитяча
Матеріал: метал, поліуретан PU
Максимальне навантаження до 150 кг
Розмір: 100*45*70 см

* Технічні характеристики Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4265T6 Black

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →