Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red

Код товару: 178707
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Горизонтальні бруски та бруски Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red

Компактний, ефективний допомагає «зробити» фігуру своєї мрії. Ви такий снаряд шукаєте? Тоді зверніть увагу на розсувний турнік у дверний отвір з еспандерами PS FI-950 DOOR GYM SET!

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red

 Призначення

Турник – це відмінний варіант для опрацювання м'язів рук, спини та грудей, а також преса та плечового поясу. Він допомагає зміцнити м'язовий корсет, позбутися болю в спині, скоригувати поставу та витягнути хребет. Він стане в нагоді чоловікам, жінкам та дітям. Якщо турнік буде постійно перед очима, то спортсменам-початківцям простіше домогтися регулярності тренувань. Еспандери допоможуть досягти більшої різноманітності та ефекту від тренувань, вони корисні для розвитку м'язів рук, спини та плечей.
 
Підтягування можна виконувати різним хватом. Чим ширше розставлені руки, тим більше навантаження отримує спина, якщо поставити руки близько один до одного, а також зворотним хватом, тосильніше тренуються м'язи рук (біцепси). Хороші результати дає повільний (контрольований) спуск. Це один з варіантів, як можна навчити дитину чи дорослу підтягуватися – підтримувати її під час підйому та відпускати на спуску.
 
Еспандери допоможуть розвинути м'язи рук, плечей, грудей. Для цього потрібно махати прямими або зігнутими в ліктях руками вгору-вниз і з боку в бік.
 
Опис
Перекладина виконана з міцного металу, а в місцях хвата «обгорнута» фактурним неопреном. Він не дає рукам ковзати, робить тренування більш комфортним та безпечним. Еспандери виконані із міцного еластичного матеріалу. Вони самі й ручки-петліфіксуються за допомогою надійних карабінів.
 
Використання
Турник має розсувну конструкцію, тому його можна прикріпити у дверні отвори різної ширини. Монтаж не займе багато часу – у комплекті є спеціальні гнізда та шурупи, якими їх прикручують до лутки, після чого зверху кладуть турнік. Якщо ви вважаєте за краще підтягуватися, то закріплюйте турнік вгорі дверного отвору, а якщо у вас у пріоритеті робота з еспандерами - то внизу коробки. Вам потрібно на якийсь час прибрати снаряд? Просто вийміть його з гнізд і покладіть в інше місце.
 
Переваги:
Можливість виконувати більше вправ, ніж на звичайному турніку.
Простота вмонтажі.
Підходить чоловікам, жінкам та дітям.

Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Горизонтальні бруски та бруски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Горизонтальні бруски та бруски и купити Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red

Призначення Для зміцнення рук, грудей, плечового поясу, преса та спини
Вікова група: доросла, дитяча.
Матеріал: метал, неопрен.
Довжина: 63-100 см.
Комплектація:

турнік - 1 шт.;
еспандери – 2 шт.;
кріплення – 2 шт.
Огляд Турнік

* Технічні характеристики Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Турнік у дверний отвір розсувний з еспандерами Pro Supra FI-950 DOOR GYM SET Red

Код товару: 191471
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191472
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →