Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver

Код товару: 191472
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Горизонтальні бруски та бруски Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver

Ви надаєте перевагу комплексному підходу в спорті, опрацьовуєте різні групи м'язів і любите боксувати? Тоді купуйте універсальну стійку-турник для підлоги з кронштейном для мішка RK4201F!

Ціна: 22436 грн
шт

Опис товару Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver

 Призначення

Проста у використанні та дуже міцна конструкція поєднує в собі цілий набір снарядів: ручки та скоби для підтягування, бруси та упори для віджимання, підставку для пневматичної та важкої груші, підставку з розтяжкою для боксерської груші. Використовуючи їх, можна детально опрацювати м'язи плечового поясу, біцепси, трицепси, найширші м'язи спини, а також напрацювати рельєф грудей і преса.
Пневмогруша дозволить відпрацювати ритм, таймінг, швидкість та витривалість. Тяжкий боксерський мішок потрібен для відточування ударів руками, ногами, ліктями та колінами. Груша на розтяжках є чимось середнім і допомагає шліфувати правильність ударів, ритм іточність.
 
Особливості конструкції
Плюсів у цієї стійки безліч: вона при досить компактних розмірах здатна замінити кілька снарядів. На неї легко навісити три різні види боксерських груш. На ній можна займатися у будь-яку погоду та у зручний час доби. Вона проста в догляді і дуже стійка, не вимагає додаткових кріплень, а значить, ви не пошкодите покриття для підлоги і стіни, а при необхідності зможете перенести тренажер в будь-яке інше місце.
 
Опис
У тренажера оптимальна стійка конструкція. Він не тремтить і не падає під час тренування. Стійка порошкова фарба, яка покриває металеві частини конструкції, навіть не стирається.після декількох років експлуатації, а також добре протистоїть сколам та подряпинам.
У підлокітники та спинку набитий щільний пружний наповнювач, який не продавлюється ліктями та дозволяє займатися з великим комфортом. Щоб руки не ковзали, у місцях хвату передбачений фактурний полівінілхлорид – сучасний міцний та стійкий до механічних пошкоджень матеріал.
 
Вправи на стійці
Підвішуйте на спеціальне кріплення пневмогрушу і розвивайте м'язи плечей і рук, навчитеся бити довго, але не втомлюватися при цьому, відчувати ритм ударів, напрацьовуйте швидкість. Боксерський мішок тренує силу та м'язову витривалість, він сам вільно рухається та дозволяє рухатисявам, при роботі з ним можна задіяти руки та ноги. Груша на розтяжках також дозволяє рухатися навколо себе, але при цьому відпрацьовувати точність і ритм ударів.
Для підтягування призначені горизонтальні ручки та скоби, які знаходяться у верхній частині стійки. У першому випадку ви виконуєте вправи широким хватом, опрацьовуючи м'язи спини. У другому випадку хват буде вузьким, тому більше працюватимуть біцепси та нижня частина найширших м'язів спини
У положенні вися можна тренувати і м'язи живота, наприклад, при скручуванні тренуються косі, а при піднятті ніг - нижній відділ черевного преса. Якщо хочете за кілька місяців отримати прес своєї мрії, то прийміть положенняВисячи, розташуйте руки вузьким хватом і повільно підтягуйте ноги аж до торкання колінами грудей.
Брусья – незамінний снаряд для пауерліфтерів, бодібілдерів та всіх тих, хто хоче мати гарний рельєф тіла. Вони допомагають опрацьовувати м'язи рук та грудей. Рівень навантаження змінюється залежно від амплітуди рухів (що вона більша, тим складніше) та положення рук. Якщо власної маси спортсмену вже недостатньо, то цілком можна використовувати обтяжувачі – стійка витримує до 100 кг ваги.
Бруси також допоможуть під час тренування преса. Для цього необхідно розташувати руки на підлокітниках або упорах та піднімати прямі чи зігнуті в колінах ноги. Це чудові вправи для опрацюваннянижній області черевного преса.
Руки плечі і груди стануть більш рельєфними завдяки віджиманням. Прямі віджимання більше працюють на біцепс, а зворотні або вузьким хватом – на трицепси. Положення та кут нахилу упору можна змінювати, а значить, ви зможете виконати більше вправ і швидше досягти бажаної форми.
 
Переваги
Універсальна стійка для опрацювання практично всіх м'язів верхньої частини тулуба та рук.
На стійку можна прикріпити три різні боксерські груші.
Снаряд не вимагає додаткового кріплення до підлоги, стін або стелі.

Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Горизонтальні бруски та бруски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Горизонтальні бруски та бруски и купити Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver

Призначення Для дому та тренажерних залів
Тип навантаження: на вільних вагах
Матеріал: метал, полівінілхлорид PVC
Розмір (Д * В * Ш): 187 * 216 * 170 см
Особливості: упаковано в 2 ящики
Огляд Комбінований верстат
Максимальне навантаження 100 кг

* Технічні характеристики Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Стійка-турник напольн. з кронштейном. для мішка Zelart RK4201F Silver

Код товару: 191472
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191471
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →