Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стійка-турник Zelart RK4201 Silver

Код товару: 191471
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Горизонтальні бруски та бруски Стійка-турник Zelart RK4201 Silver

Хочете поставити вдома чи в тренажерному залі один універсальний снаряд, який допоможе опрацьовувати велику кількість м'язів? Не хочете розмінюватися на «дрібниці», захаращуючи простір? Стійка-турник RK4201 - це відмінний варіант!

Ціна: 15173 грн
шт

Опис товару Стійка-турник Zelart RK4201 Silver

 Призначення

Стійка-турник - це міцний і надійний тренажер, який простий у використанні, але допомагає працювати над м'язами всієї верхньої частини тулуба - преса, спини, плечового пояса, рук. Він поєднує кілька снарядів – турнік, бруси, упори для прямих і зворотних віджимань. В останньому випадку можна змінювати кут нахилу та висоту, що дозволить урізноманітнити вправи, а значить, домогтися від занять більшої ефективності.
 
Особливості конструкції
Стійка-турник хороша своєю універсальністю - вам не доведеться купувати кілька окремих снарядів. Крім того, вона не займає багато місця і не вимагає додаткових кріплень - вам не доведеться псуватистіни або підлогу. А ще вона порівняно легка, тобто за бажання її можна перенести в інше місце. Легко стане біля вікна чи на балконі. За рахунок зміни кута нахилу можна залучити до занять усю сім'ю – варто лише підлаштувати нахил під себе.
 
Опис снаряда
Снаряд виготовлений із високоміцного металу, покритого спеціальною порошковою фарбою, яка не стирається і не дряпається в процесі тренувань. На ручках у місцях хвату передбачено фактурний полівінілхлорид – сучасний стійкий матеріал. Він не дає рукам ковзати, і робить тренування безпечнішими. Пружний щільний наповнювач у підлокітниках та спинці відповідає за комфорт – спортсмен не поранить шкіру.жорсткі частини снаряда і не продавить набивання ліктями.
У основи оптимальна ширина. З одного боку - вона досить компактна і не займає багато місця, а з іншого - дуже надійна, тренажер не хитається і не тремтить при виконанні тієї чи іншої вправи.
 
Використання снаряда
Віджимання на брусах вважається базовим для пауерліфтингу та бодібілдингу. З його допомогою можна опрацювати м'язи рук та грудей (біцепси та трицепси). Загалом задіяно понад 19 різних м'язів, а рівень навантаження легко змінювати, просто змінивши положення рук. Початківцям варто починати з малої амплітуди, згодом її можна збільшити, а потім додати обважувачі. Бруся також знадобляться і для тренуванням'язів преса. Прийміть положення вися і підтягуйте ноги зігнуті в колінах до грудей.
Для підтягування призначена поперечина, яка знаходиться у верхній частині стійки. Подібні вправи допомагають комплексно опрацювати м'язи спини, біцепси та передпліччя. При широкому хваті максимальне навантаження лягає на спину, при вузькому хваті краще працюють біцепси, а також нижня область найширших м'язів, що знаходяться в районі талії. Якщо при підтягуванні торкатися турніка потилицею, то найширші м'язи спини тягнуться завширшки, а якщо підборіддям – то завтовшки.
На турніку також добре тренувати і м'язи преса, практикуючи скручування або підйом ніг у положенні висячи. При цьому тренуються косім'язи живота та нижній відділ черевного преса. Розташуйте руки вузьким хватом і на видиху піднімайте ноги до торкання колінами грудей. За кілька місяців ви отримаєте рельєфний прес.
Якщо вам потрібно опрацювати м'язи рук, плечей та грудей - займайтеся віджиманням з упорами. Для рельєфного трицепса виконуйте вправи вузьким хватом або зворотні віджимання. Для рельєфу плечей підійде середній хват, а сам снаряд має бути на рівні плечей. Широкий хват «працює» на м'язи грудей.
 
Переваги
Універсальний снаряд, який підходить для широкого переліку вправ для верхньої частини тулуба.
Міцний метал та продумана конструкція не даютьтренажеру хитатися і завалюватися в процесі тренування.
Комбінований верстат підходить для домашніх приміщень та невеликих тренажерних залів.

Стійка-турник Zelart RK4201 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стійка-турник Zelart RK4201 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Горизонтальні бруски та бруски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Горизонтальні бруски та бруски и купити Стійка-турник Zelart RK4201 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стійка-турник Zelart RK4201 Silver

Призначення Для дому та тренажерних залів
Матеріал: метал, полівінілхлорид PVC
Максимальна вага користувача: 100 кг
Тип навантаження: на вільних вагах
Вага тренажера: 35 кг
Розмір (Д * В * Ш): 136 * 217 * 108 см
Огляд Комбінований верстат
Максимальне навантаження 100 кг

* Технічні характеристики Стійка-турник Zelart RK4201 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стійка-турник Zelart RK4201 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Стійка-турник Zelart RK4201 Silver

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →