Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White

Код товару: 191475
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Горизонтальні бруски та бруски Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White

Хочете купити компактний, але міцний тренажер, який дозволить ретельно опрацювати м'язи верхньої частини тулуба? Замовляйте турнік – бруси із кріпленням на стіну SP-Planeta L-4022T4!

Ціна: 1878 грн
шт

Опис товару Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White

 Призначення

Турник – бруси дозволяють розвинути та зміцнити м'язи рук, грудей, спини та плечей. За рахунок кількох варіантів хвату на турніку збільшується перелік можливих вправ, тренування стають різноманітнішими та ефективнішими. На снаряді може займатися дитина та дорослий. Бруси також допомагають опрацювати груди та трицепси, зміцнити плечовий пояс.
 
Опис снаряда
Турник – бруси виконаний із міцного металу. Він покритий спеціальною порошковою фарбою, яка не стирається навіть після багаторазових тренувань, перешкоджає утворенню сколів та подряпин. Естетичний вигляд снаряду надають пластикові заглушки на всіх відкритих зрізах металу. Щобруки не ковзали, у місцях хвата передбачений фактурний пластик.
 
Стіварно на стіну вішаються лише два плоскі гаки, в яких зроблено по два отвори, а сам тренажер кладуть зверху, тому він легко змінює положення з турніка на бруси і навпаки. Також за бажання його можна просто зняти та заховати у місце зберігання. Турник бажано монтувати на стіну, що несе.
 
Використання
Снаряд хороший тим, що його можна використовувати і як бруси, і як турнік, а отже, опрацьовувати більше м'язів тіла. Тренажер дуже міцний і витримує значну вагу користувача, тому людині середньої комплекції можна займатися з використанням обтяжувачів. Підтягування широкимхватом до грудей розвиває трапеції, круглі та верх найширших м'язів, за голову – тренується ще й середина найширших м'язів.
 
Віджимання на брусах можна досягти красивого рельєфу трицепсів і грудей, а також натренувати передні пучки дельтоподібних м'язів.
 
Переваги
На снаряді можна займатися дорослому та дитині.
Міцна фарба дозволяє довго зберігати товарний зовнішній вигляд виробу.
Тренажер компактний, його можна монтувати навіть у невеликих приміщеннях.

Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Горизонтальні бруски та бруски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Горизонтальні бруски та бруски и купити Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White

Призначення Для зміцнення рук, грудей, плечового пояса та спини
Огляд Кріплення: до стіни
Вікова група: доросла, дитяча
Матеріал: метал, пластик
Максимальне навантаження Вага користувача: до 130 кг
Розмір: 115х55 см
до 130 кг

* Технічні характеристики Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Турнік - бруси - кріплення до стіни SP-Planeta L-4022T4 White

Код товару: 191476
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191480
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →